Can't Deny

Eftersom jag ändå vaknade så jävla tidigt idag så kan jag vell lika gärna blogga lite innan jag gör mig klar tänkte jag. För en gång skull så har jag något att blogga om också.

ESC semin eller nå liknande var igår och jag kan tänka mig att stora delar av Sveriges befolkning satt bänkade framför teven just denna kväll eftersom Sverige tävlade. Så även jag för en gångs skull, jag tänkte att jag skulle ge skiten en chans till, men till vilken nytta då? Efter en kvart hade jag tröttnat och orkade knappt ens lyssna på låtarna trots att jag hade ryggen emot, efter en timme hade jag fått nog och knäppte av teven och gick och la mig istället. Fick höra att Sverige inte gick vidare och blev inte det minsta förvånad, men om man kollar hur det lät på facebook under natten så var det tydligen en stor skandal, herregud varför är det en sån stor skandal? Alla låtar sög och så även Sveriges. När ska folk komma på att vi kan lägga ner skiten (speciellt nu i dom gigantiska krisarna världen över, eller justja tävlingen var ju i norge i år), hur än tävlingen slutar så är det ju en skandal låter det som.

För mig är det absolut ingen skandal att Sverige inte gick vidare, heller ingen skandal vem än som vinner, skandal det ordet kan vi börja använda i sammanhang som att Sverige inte är med i fotbolls vm, det om något är en skandal och en betydligt mycket större och roligare sak att titta på.

Seriöst, lägg ner skiten och lägg pengarna på något vettigt istället.

Jag vågar nästan slå vad om att jag komma bli mindre omtyckt efter detta inlägg, men vet du vad, jag bryr mig inte. Det är min blogg och i min blogg skriver jag precis det jag vill skriva.

to be young is to be sad, is to be high


Årets tatuering? Who knows;)



RSS 2.0