I am not my hair

och fresten, jävlar i helvete vad sur jag blev när det slog mig att systemet verkligen inte har öppet imon.. hoppas det löser sig ändå annars blir det en jävligt torr fest imon... 

Fake (crashed)

Var på bandy med världens bästa Carro, bandypremiär i GS arena för min del och helvete alltså vilken jävla känsla det var nu :) Läskigt att sitta och titta på bandy dock ;) SAIK totaltutklassade Edsbyn ;) Kom på en korkad sak också, det sitter inge nät längs långsidorna, det tycker jag är konstigt, för idag kom en boll upp bredvid där vi satt och fan ingen dålig kraft i den när den kom heller, hade någon suttit på den stolen hade fan bollen åkt igenom kroppen ;)

Efter bandyn så vad jag med elin och lillen och hade det trevligt, vi spelade bland annat GH och Donkade ;)
Och du Lillen hur var det nu, smält sperma och allt i ögat ;)

Apologize

Fan vad jag bara vill packa en resväska och dra till Arlanda, ta första bästa flyget till något varmt ställe och bara vara borta tills jag känner att det är dags att åka hem igen, det vore så sjukt jävla skönt! Satt nyss och läste på expressens hemsida om ett ställe i thailand som i princip är orört och helt lugnt och stilla, inga bilar eller stressade turister, inget nattliv eller någonting, man var i princip ensam på flera kilometers lång kritvit strand och vattnet var genomskinligt blått och det såg så jävla underbart ut! Jag skulle inte direkt tacka nej till att åka dit!! Fast just nu skulle jag heller inte tacka nej till vilken solresa som helst! Jag behöver åka ifrån en stund och jag tror det är längre än nynäshamn denna gång, men min pengakris hindrar mig från detta som precis allt annat roligt. Jag är så jävla trött att ständigt behöva säga att jag inte har nå pengar, jag har alltid varit den som har behövt säga ifrån allt roligt eller alltid behövt låna, vafan har alla andra alltid pengar för..  Jag skulle få pengar den 25e den här månaden men ännu så ligger jag minus 70,50 kronor..

Fest i helgen, jag vet inte om jag är så sugen på att festa eller supa heller för den delen, meen det återstår att se, i vilket fall som helst ska jag dit och sociala. 

nu sitter jag och väntar på min mor och far som är spårlöst försvunna, jag hungrar sönder men tänkte att jag kanske skulle äta med dom idag eftersom jag inte ens minns senast vi satt och åt alla tre, bara för det äter dom vell ute idag ska du se.

Silly love song

He was your cause and your cure
of your heartache
for he was all that you knew
ooh
dont you ever believe that your ever alone
i will be there for you every step of the way

I believe in you
no matter what Ill be by your side
I believe in you
and everythings gonna be alright
I believe in you
and when it hurts I'll dry your eyes
we can make it through
cos I believe in you

Only human

Igår så fick jag låna min lilla älskling för att gå ut och gå lite :)

Vi hade en mycket trevlig promenad i höstsolen, och Liam låg och flina jättelänge, fast han sover ju iofs på den här bilden men ändå:)

"Ånej nu är hon uppe med kameran igen, jag gömmer mig så länge!"

Vi var vell ute typ 1,5 timme, och flera gånger blir det allt:)

En stor fet kaktus...

...vill jag ge till idioterna som arbetar på hsb som tkr det är så jävla viktigt att kapa buskar nu. tur man inte har jobbat natt..

borde för fan finnas någon gräns på vilken tid på dygnet man får göra sånt, såghelvetet låter ju inte lite heller.


I miss my friend

hahahhaha jag satt och kollade min brors bdb och hittade de här :D

Spökskiten
Du vet att du har skitit. Det finns skit på papperet men inget i muggen. Ibland kallas det för "Torpedskiten" av de som hör plasket.

Teflonskiten
Glider ut så snabbt och lätt att du inte ens märker det. Det finns inte spår på papperet, utan du måste kolla i muggen för att vara säker på att du skitit överhuvudtaget.

Kletskiten
Samma konsistens som tjära. Lämnar permanenta märken i muggen och du torkar dig 18 gånger utan att bli ren. Det slutar med att du ger upp och stoppar papper i kalsongerna för att inte skita ner dem.

Den tveksamma skiten
Du är klar, torkar dig och är precis på väg att ställa dig upp när du inser att det kommer mer!

Spräck-en-ven-i-pannan-skiten
Skiten som fick Elvis att kasta in handduken. Den kommer inte förrän när du är svettig, skakande och alldeles blå av all ansträngning.

Dietskiten

Du skriker så mycket att du tappar 10 kilo. Nu direkt skiten Du får minsann vara inom 10 sekunders radie av muggen. Normalt så inträffar den innan du hinner få ner byxorna.

King Kong skiten
Den är STOR, så stor att det är tveksamt om den kommer att kunna spolas ner utan att bli delad (normalt går det men en klädhängare). Vanligtvis skiter man en sån här när man är hos någon annan.

Blöta skinkor skiten
Skiten som alltid gör magplask och skvätter ner hela häcken.

Önskeskiten
Du som sitter där, jäkligt skitnödig, fiser ett par gånger men skiter ändå inte.

Cementskiten
När du väl börjar skita önskar du att du fått en ryggmärgsbedövning.

Ormskiten
Rätt mjuk. Ungefär lika stor som tummen, men minst en meter lång. Den har potentialen att bli en "Torpedskit".

Korkskiten, även kallad "Flytaren" eller "Fiendeubåten"
Du spolar tre gånger och den är fortfarande kvar. Herregud, hur blir man av med den? Den är ju fanimej osänkbar. Naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

Den Mexikanska skiten, även kallad "Sulfatskiten" eller "Vulkanskiten"
Det är som att skita sulfat. Låt absolut ingen svett rinna mellan skinkorna de närmaste dagarna. Det är inte riktigt säkert att börja äta förrän häcken slutar svida. (Det är så mexikanerna vet att de är hungriga).

Ölskiten
Den absolut värsta, naturligtvis också den mest vanliga. Inträffar dagen efter, kvällen före. Normalt brukar det ju inte lukta så illa, men den här skiten luktar verkligen faan! Du sprejar muggen så mycket att det ser ut som den blivit dränkt med tallbarr och fattar inte hur din häck kan sprida så mycket skit genom ett sånt litet hål. Sen upptäcker du att det inte finns ett spår av toapapper, ingen doftspray, ingen toalett borste och naturligtvis inträffar denna skit alltid hemma hos någon annan.

Blyskiten
Lägger sig som en klump cement med klister i toan, och ligger kvar, som en ondskefull ubåt, oavsett antal spolningar. Väljer oftast att ploppa ut hos blivande svärföräldrar, eller liknande.

Touchdown-skiten
Är så lång att den slår ner i vattnet och samtidigt hänger kvar mellan skinkorna


Monster

har mått skitdåligt idag, har känts som jag har haft feber, men så tog jag den lilla orken jag hade till att byta däck, nu känns det mkt bättre. Kanske är som mamma säger ändå, jag är inte van att vara inne såhär mycket, har tydligen aldrig varit inne så mycket som nu sen skolan slutade, hehe

Ikväll blir det alkoholintag, får se om det blir utgång också.

Förövrigt så flyttar jag idag men flyttar hem på måndag eller tisdag igen :p

Before the storm

Eftersom någon har kommenterat anonymt får jag vell skriva svaret här då, anledningen till att jag inte kan flytta är för att jag inte har nå pengar till att betala hyra eftersom den betalas innan man ens har flyttat in, jag kan inte köpa nå möbler och heller ingen mat. Dessutom har jag vännerna och fotbollen här.


Förövrigt så ser detta ut att bli yttligare en sömnlös natt, jag orkar snart inge mer..

I promise myself

dagen idag var ingen hitt, nu ska jag satsa på att sova när det är slut på batteri i datorn och hoppas på en bättre dag imon.

Too late

jag tänkte faktiskt att jag skulle slänga in ett inlägg men jag vet inte ritkigt vad jag ska skriva :P

så vi börjar vell med den här dagen då, imorse vaknade jag av att telefon ringde, av någon anledning så låg den även i min säng :s Men aja hur som helst så var det AF som ringde, Owe hade hittat ett perfekt jobb till mig så han ringde för att se om han fick skicka iväg en ansökan åt mig. Så nu håller vi tummarna, eller som mamma, håller stortårna. Jag stängde av alarmet eftersom jag kände en enorm huvudvärk och vaknade ist halv ett ist för tio. Fast jag vaknade till några gånger däremellan och svarade på sms som alltid ;)

Och justja, det blir ingen yrkesförare utbildning för mig eftersom jag isf måste säga att jag kan flytta var som helst i sverige och inte får tacka nej till jobb efter utbildning.

When love takes over

Det är humor på hög nivå det här :D
 

The hardest moment

Like it alot! på tisdag så säger kyrkan JA till kyrkobröllop för oss som är gay!

You can call me Al

helt seriöst, det finns fan bara skitjobb att söka, kollade nyss på platsbanken, skojjar inte om jag säger att 98% av jobben är telefonförsäljare..

tack för en heltrevlig kväll/natt igår:)

Fall baby fall

Efter att ha varit vaken i 34 timmar i sträck fick det vara nog, då gick jag och la mig, och jävlar vad skönt det var att sova!!

nu ska jag göra ett nytt försök hos af

I choose you

ojojoj asså, vilken jävla dag! Till att börja med så dygnade jag, Carro hämtade mig kvart över fyra imorse, så drog vi till gävle hämta lastbil åkte och lasta drog ner mot uppsala åkte runt på massa ställen och lossa sen vidare mot stockholm för att lossa ännu mer, kom nyss hem, klockan är nu 19.20, människan har inte dåligt långa arbetspass eller :p Men jjag blev bara ÄNNU mer taggad på att ta lastbilskort nu... :p

Jag har fortfarande inte sovit något varken inatt eller under dagen, när klockan blev 13.20 idag så hade jag varit vaken i 24 timmar, jag ska satsa på 36 minst eftersom det är fest ikväll;)

Ooh baby

Eftersom jag har så sjukt tråkigt i väntan på Carro, (som förövrigt gick upp nu ;)) så valde jag att i år rösta till vilka som ska vinna i Blogg awards som avgörs på lördag, och eftersom jag bara läser en av dom alla som var nominerade i de olika kategorierna gjorde jag på detta vis, jag röstade på den som var snyggast ;) Förutom i årets manliga bloggare där självklart En Äkta Man fick min röst, han är så sjukt rolig :D

Break up

Insåg just att en hel SÄCK med arbetskläder och skor är borta för mig, fan så billigt att ersätta det... Och självklart var jag ute i så bra tid att leta efter de också, åker bara om 45 minuter.. blir vell till att sitta inne i lastbilen hela tiden då, jag som ville med och se om Carro kunde lasta och lossa.. :'(

Norrtälje, here we come :D

Take it all away

jadu ingenting går i min väg nu känns det som, på en månad hadej ag ett viktigt datum att passa in, jag passade in det men då hade arbetsförmedlingen självklart bara öppet till tre idag... Förhoppningsvis löser det sig så jag får mina pengar ändå den här månaden, om inte annat får jag dubbelt nästa, fast det får inte nå bra eftersom jag har en räkning påöver trehundra att betala den här månaden..

Som nån av er därute kanske har märkt så mår jag inte nå bra, jag kan inte sova om nätterna utan somnar framåt morgonkvisten vilket resulterar i att jag sover bort hela dagen istället. Igår natt gick jag och la mig typ kvart i tolv i hopp om att somna tidigt, senast jag tittade på klockan inatt var den kvart över fyra och jag hade fortfarande inte sovit en blund. Jag kan inte längre koppla av och sova eller hur man ska säga. Den största anledningen är nog att min mens är gone, det låter som att det inte är något att oroa sig över, men om du inte hade haft din mens sen i juni eller juli så skulle du också vara orolig. Trodde från början att det hela berodde på min extrema viktökning under två månader eller vad det kan ha varit, men nu börjar jag tvivla för då borde den ha kommit tillbaka, och gravid finns det ju inte en chans att jag är, så länge jag inte har blivit våldtagen då vilket jag vet att jag inte har. I december eller januari så måste jag uppsöka en gynekolog för att se vart den är om den inte kommit tillbaka än, detta skrämmer mig något eftersom det kan vara något allvarligt i så fall. Och det hela resulterar i att jag inte kan slappna av och sova eftersom jag ligger och oroar mig, jag vet att mensen även håller sig borta när man är orolig, men en aningens svårt att inte oroa sig.. Undrar vad det kan vara.. För jag är vell ändå inte så fet så den är borta? Det finns ju dom som är betydligt mycket fetare än mig som har den fortfarande.. Om min mens bara vill visa sig nångång så kommer jag jubla å det finns inte ord för det, känns sjukt att sakna något man egentligen hatar, men jag saknar faktiskt mensen, eftersom det är ett tecken på att allting är bra.. 

Ovanstående kanske inte är nått jag borde skriva om i bloggen, men jag var bara tvungen att få ur mig det någonstans, det är inte många som vet om det problemet, men nu kanske några fler vet om det, vad nu det skulle hjälpa till, men iaf.  

Jag är taggad inför morgondagen, då är det nästan en all day Carro dag, längtar:) Jobbigt nog så blir det vell till att dygna eftersom jag inte kommer att somna inatt heller.. 

Anywhere for you

Jag hade sovsällskap här för någon natt sedan, se bara så mysigt vi hade det :)

närå jag håller inte fast honom, han blir kliad bara:)


Taggad till matchen ikväll? jaa, ska duscha nu sen åker sverigetröjan på plus cidrar och chips :D Sverige vinner med 2-1, första målet kommer inom tjugo minuter;)

Listen

5 saker du troligtvis hittar i mitt kylskåp: 
mitt kylskåp? jag har inget men i mamma och pappas: mjölk, smör, ost, sallad och tomat.

5 saker du aldrig någonsin kommer hitta i mitt kylskåp:
då tar vi som att jag har flytta ;) -senap, messmör, tomater, lever och fisk

5 saker du hittar i mitt badrumsskåp:
hahaha ehm, deo, rakhyvel, tandborste, tandkräm och tamponger.

5 saker du hör mig säga ofta:
hmm.. vet fan inte :p

5 sånger du hör mig sjunga i duschen:
sjunger inte ;)

5 tv serier jag följer slaviskt:
ingenting^^

5 internetsidor jag kollar varje dag:
facebook, msn, expressen, sarahs blogg, andra bloggar^^

To the moon and back

Sköööööööööööönt jag sov till ungefär halv tre idag, SÅÅÅ nödvändigt! Ska hem till Sarah snart igen, spela lite mer wii :) Är tänkt att jag ska sova där också låter det som, så blir vell spela hela natten igen ;)

Jag börjar bli orolig över att även utbildningen ska skita sig, fast det vore ju bara typiskt mig isf..

right, left, block!

sarah har inhandlat wii, så det är vell här jag kommer befinna mig nu för tiden ;) Sen ganska ett precis ett dygn tillbaka så har jag gått ner 2,3 kilo, det gillar vi :)

Feel it


Kolla in min sötnos, hur otroligt söt får man lov att vara egentligen!! Fasters lilla älskling!<3

Right here, right now

vänta lite nu va, dieselstrumpor, pumajeans, björn borgtrosor, blindskärp, adidas t-shirt, umbrotröja och billabong keps, nej men som sagt, märkeskläder är inget måste, bara det är snyggt ;)

RSS 2.0