She drives me crazy

tvärskitig i huvudet orkar inte duscha. skiter i allt. godnatt.

This time

min pappa är rolig han, när han gick upp så tittade han på skorna i hallen och sa "tittar man på alla skor i hallen så kan man ju tro att det är en rosa tant, dvärg och en clown som bor här" och skorna han syftade på var mammas allihopa, han är så duktig på att ge komplimanger ;) Där fick vi ju svaret på vad jag ärvt den delen från ;)

One

efter att ha tittat på olika klipp på youtube och lyssnat på olika låtar är jag helt gråtfärdig av kärlek. Det finns ingenting som är mer självklart än du och jag tillsammans, jag vet att du tycker lika som mig också och det suger verkligen att det inte är vi. Dom känslorna jag har för dig, dom är så äkta som dom bara kan bli, jag har aldrig ens haft något i närheten av detta förrut. du är min och det kommer du alltid att vara, oavsett vad någon än säger. jag älskar dig mer än vad som ens är möjligt, vi är menade för varandra. allting är så jävla bra när jag är med dig, trots åren tillsammans med dig så finns liksom den där härliga känslan av nykär fortfarande där, det bränner till i kroppen av dom tre orden från dig, det räcker med bara din blick för att värma mig. Det finns ingenting jag hellre vill än att leva mitt liv tillsammans med din, faan vad jag älskar dig!!!!!!!<3<3<3<3<3

Missing

sjukt fin video och älskar låten!!

Africa

kärlek
är du kär ? ja!
i vem isåfall? s
har du dumpat någon ? den dumpade
har du blivit dumpad ? som sagt
hur många förhållanden har du haft ? tre.
har du sagt jag älskar dig utan att mena det ? nej, inte på den fronten^^
är du rädd för kärleken? ja och nej

utseende
hur lång är du ? 178
ögonfärg ? blåa
hårfärg ? brun
stil ? ingen
är du nöjd med ditt utseende ? inget jag bryr mig om så överdrivet mycket. 
är du mogen ? beror vell på.

fritid
du har varit på läger ? Ja
du skriver låtar/dikter ? nej men jag har skrivit låtar
du kör handboll/basket ? kör?
du kör fotboll/innebandy ? nej men jag spelar fotboll ;) och har spela innebandy :p
du är ofta med kompisar? ibland, ibland inte :p

du tycker om att
[x] kramas
[x] pussas
[/] prata
[x] sova
[ ] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[x] lyssna på musik i hörlurar
[ ] vara på stan
[x] vara ensam,
[x] vara med kompisar
[x] vara kär, om kärleken är besvarad
[x] vara i skolan
[x] vara hemma
[ ] shoppa
[x] se på film,

du är nöjd med
[ ] din kropp
[ ] din röv
[ ] dina bröst
[japp, alla sju;)] din snopp
[ ] din mage
[ ] dina ögon
[ ] ditt hår
[ ] din längd
[ ] din näsa
[ ] din mun
[ ] dina ben
[ ] dina tänder )
[ ] dina händer
[ ] dina fötter
[  hela alltet
[/] ditt liv, vänner och familj
[x] dina kompisar


Apropå utseende, shit vad man skiter fullständigt i sånt när man har praktik, joggingoverall konstant, orakad, skitig från måndag till onsdag med tanken "äh orkar inte vara noga blir ändå lika imon". men faan vad det är skönt egentligen. visst jag är inte den som tänker så mkt på det annars heller men lite mer än nu iaf :p


Get back

vissa fotbollsträningar känns så jävla onödiga, så fort mats inte är där så är träningarna skit, för min del. dagens träning var, uppvärmning, kasta ut tio bollar, några skott sen match.... ingen målvaktsuppvärmning här inte... hur jävla svårt kan det vara att värma upp mig lite under tiden dom andra tränar på hur dom ska ställa upp spelet i olika tillfällen :/ tur man var ut och sprang och åkte inlines igår så man fick lite träning iaf...

har sån jävla huvudvärk så det är helt sjukt... funderar om jag ska lägga mig i sängen och vila/sova.

Live is life

shit jag som trott att dom alltid sjunger life is life:O

nä men har ju praktik på dahlqvist som ni vet, och jag trivs som fisken i vattnet, som gäddan i vassen, som mig på fotbollsplan, som aa ni fattar nog :p I love that place!! :D Det gör inget att det precis ALLTID finns något att göra heller, för lika alltid som det finns jobb lika alltid finns det jobb till mig att göra, kärlek<3:D Måste bara skriva ett citat från lunchen också "Inte konstigt att man lär gå och runka när man ser sådär fina bilar!" så åt vi även med dörren öppen till matsalen för att höra hur V8an brumma där ute, sommar eller vaaaaaaaaad :D 

när jag kom hem så var det mindre roligt...fick räkning från telia idag, 480 kronor vill dom ha av mig, tack så mycke för det eller något... tydligen skickat ca 800 sms över 5000... jag tror dock inte på det.

mamma satt och titta efter ett kort till min studentskylt idag, och när hon fick se en bild så tyckte hon att det var ruskigt likt min kusin, som nu är tjaa ett år kanske :p Vad tycker du, ser du några likheter? Bortsett från att båda äter banan ;)
asfe
Alva (kusinen)                                                                                                 jag

En till mindre trevlig sak var ju det att igår efter att jag hade sprungit, åkt inlines, åkt till järbo och fan allt vad jag gjorde så var jag hungrig och ville ha en par tekakor, när jag tog fram påsen möttes jag av denna syn, inte direkt trevligt...
dfd

Closed eyes

träningslägret i helgen var underbart, sex timmar träning och två timmars teori, lovely or what!?!?:D Teori är dock lite segt men första teorin var ju att kolla på en match och se vad dom gjorde dåligt och bra så :p Andra teorin var däremot väldigt kass och onödig, Ola Grönberg var dit och prata, vad han nu egentligen skulle prata om tror jag han glömde bort... eller så var jag för trött för att orka hänga med :p Solbränna har man skaffat sig också :) Innan gårdagen hade Sarah brunare armar än mig, nu är det jag som är brunast!! Iaf om armarna vilket är de enda stället jag bryr mig om typ :P

nej men fler träningsläger vore ju en trevlig idé, speciellt eftersom vi som är över -93 blir väldigt undansatta från cuper och grejjer....

har sovit i nåra timmar nu sen jag kom hem men jag är fan lika död för det, jag fattar inte... imorse kunde jag inte ens träna.. berodde nog mest på att jag fick hoppa in i målet direkt, utan att få någon uppvärmning, att springa en par varv runt plan är ingen bra uppvärmning för en målvakt.

hungrig är jag också men mor och far verkar vara för upptagen med flytt och shit och jag orkar inte laga mat.




När vi kom dit så gav Janne oss lite information om vad som skulle gälla, vilka som skulle sova med vilka och vilka som skulle sova vart. Vi delade upp oss som han sa, men det sket sig när det blev natt för då flyttade alla om så dom sov med den dom ville ;) 

Efter att vi tränat klart för dagen tog vi oss en promenad runt byn för att se hur det såg ut vid vattnet och i en hmm tjaa jag vet faktiskt inte vad det heter, höförråd får det heta ;)

Anna och Ida var också med på promenaden :p

Vattnet såg jäääättehääärligt ut men faan vad kallt det var!! :p

Efter promenaden blev det leka i lekparken, tjaa barnen som var med gjorde det ju inte så dom vuxna stod för den delen:p Även om Sarah föredrog att porra sig med gungbrädan ;)

Dom minsta barnen på skolan hade någon konstig form av gunga, vi bestämde att det var en sexgunga! :p

Idas sexgunga funkade bättre tror jag ;)

Det var aktiviteter på gång och Janne gav oss återigen information om vad som gällde.
vwf
Mjaa jag kan vell inte påstå att någon av oss såg speciellt sugen ut på att leka?

Efter gemensamma aktiviteten hade jag, Bergman och Lena basketstraffturnering med tränarna, här visar Andreas sian kunskaper!

Janne såg lite säkrare ut

Janne, Mats och Andreas väntade med spänning, räckte deras poäng till finalen?

Lena visade sina takter, hon rör på huvudet en del :p

Bergman!

Mats, sekunderna innan han stukade tummen

Janne, snacka om att använda hela kroppen ;)

Men Micke hade nog snyggast stil av alla ;)


Nu strejkar ju bloggen :O jag som hade bland dom bästa korten kvar att lägga upp :(

Tear it up again

vilken jävla tur man är en goldstar, annars hade jag varit måttligt orolig vid det här laget ;)

Veils and visions

nya internet explorer 8 som gör ditt internet snabbare och fan allt vad det var, bullshit hela allt ihopa, intenernet blir assegt!!!

en sån rolig resa som visade sig inte bli så rolig, fittkuksfanskapshelvete,, fan går det inga jävla bussar på en jävla söndag för!!!!?????? I värsta fall ställer jag vell upp som nykter och kör, inte för att det blir lika kul då men måste ju kunna ha kul utan alkohol :)

Good life

jag måste verkligen sätta igång att plugga, klockan är halv nio och jag har inte tagit i boken sen jag kom hem.... Men kommer ju inte få in något eftersom jag tycker det är så sjukt ointressant!

No reason why

det är komplicerat nu...hämtade ut klassens studentmössor och sånt idag, visst var det vell lycka när jag hämtade dom, men när hela klassen öppnade sina lådor och testade dom och allt sånt där så kom allt tillbaka, jag vill inte ta studenten! Ligger och tittar på min låda nu, testade mina grejer nyss, mössan kanske skulle varit lite större, ringen skulle varit lite mindre, och glasen då, vilken besvikelse det är ju PLASTGLAS! Kläderna hade kommit dom med med dom var tydligen inte sorterad sa hon som hade hand om det så när alla mössor hade getts ut skulle hon sortera upp kläderna.

fem minuters naturkunskap hade vi idag, det är så jävla onödigt att gå i skolan! Under dom fem minuterna sa han, ni har prov imorgon, sen var det inge mer med det tyckte han, själv blev jag pissed of då han inte sagt nånting tidigare om att provet är imon så nu blir det vell till att plugga arslet av sig då eftersom det tydligen är betyget man får på proven som blir slutgiltiga....


Love story

Hold, hold me for a while
I know this won't last forever
So hold, hold me tonight

What's that sparkle in your eyes?
Is it tears that I see?

Hold, hold me for a while
I know this won't last forever
So hold, hold me tonight

We're in eachothers arms
Can you imagine how I'll miss,
Your touch and your kiss?

Hold, hold me now,
From dusk, all night to dawn
Save, save me now,

I can't stop loving you

Sitting here on this lonely dock 
All the things I feel I need to say I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you

Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
I'd rather be with you
Say you want the same thing too


Now here's the sun 
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear
 

I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do

Scared to live

här stod jag och spela wii så fint också gjorde jag en övning, innan den var det inge problem alls men sen när jag skulle köra backhopning så stämde inte min vikt med senast jag körde sa den flera gånger om så jag gjorde min backhoppning och gick sedan tillbaka till menyn och vägde mig, och se på fan jag hade gått ner i vikt ;) tänka sig vad snabbt vikten försvinner ibland alltså, haha :p

jag håller förövrigt på att tappa ena min stortå nagel så det gör ont så in i helvete jag kan inte ens ha strumpan på, men träning ikväll det ska jag allt göra ett försök till :D

måste även flytta hem idag, det sög ju en aning lär jag säga...

End of my rope

HAR DU NÅGONSIN
[ ] suttit på en geting/humla
[ ] gråtit efter ett besök hos frisören.
[ ] skrivit brev till någon i Afrika.
[x] cyklat utan händer.
[x] tyckt att sommaren borde komma nu.
[x] hatat kärlek.
[x] har flugit i en luftballong.
[x] älskat att gunga.
[x] åkt pulka på vintern.
[ ] haft Bamseplåster på mer än tre tår samtidigt.
[ ] varit höjdrädd.
[ ] kysst dig själv.
[x] hoppat från ett fönster.
[x] vandrat några mil
[x] viskat i någons öra.
[x] hamnat på sjukhus.
[ ] känt dig som ett pappersark.
[x] virkat.
[x] diskat.
[x] förlorat den du älskar.
[x] sagt nej till sex.
[ ] druckit vatten upp&ner.
[ ] dödat någon.
[ ] ätit säl.
[x] bakat sockerkaka.
[x] varit förälskad i någon.
[x] velat dö.
[ ] haft converse.
[x] känt dig som ett as.
[x] lyssnat på samma låt en hel natt.
[x] ätit godis istället för att gråta.
[x] skrikit hora/bög till någon.
[x] varit full.
[ ] varit hög.
[x] varit ordlös.
[x] varit kåt.
[x] hatat värme.
[ ] haft biljett till hultsfred 07.
[ ] haft en katt/katter.
[x] haft vattenkrig.
[x] skrivit på någons arm.
[x] dissat någon som ringt på din mobil.
[ ] varit otrogen.
[x] hatat någon som du egentligen älskar.
[x] ångrat dig.
[X] varit svartsjuk.
[x] hostat blod.
[ ] låtsats att du var en fjäril.
[x] önskat dig en kyss.
[x] älskat någon så att det gjort ont.
[x] tyckt om kladdkaka. (jag har ju inte sluta tycka om det ;))
[x] ätit middag med någon du tycker om.
[x] trott på det övernaturliga.
[x] hatat dina föräldrar.
[ ] ätit jättemycket och sedan spytt.
[x] hatat din kropp och ditt utseende.
[x] spelat gitarr.
[ ] spelat nyckelharpa.
[x] sjungit i duschen.
[ ] skrikit dig hes av panik.
[ ] sett någon dö.
[ ] varit med om en katastrof.
[x] skakat av nervositet.
[x] skrattat så du grät.
[x] gillat gröt.
[ ] fått för dig att du är bisexuell eller homo men kommit på att du inte är det.
[x] haft solen i ögonen med ett leende.
[x] tagit någon på röven.
[ ] slängt porslin i väggen.
[x] hatat hela världen.
[ ] sjungit till håkan hellström med någon du tycker om.
[ ] tyckt att pengar är viktigare än nåt annat.
[x] legat med fler än du borde ha gjort.
[x] ogillat folk som frågar dig saker.
[ ] bajsat på vägen.
[ ] drömmer ofta mardrömmar.
[x] skulle kunna döda för någon.
[x] haft riktigt kalla händer.
[x] haft ett smeknamn.
[x] varit mobbad.
[x] trampat ihjäl en nyckelpiga.
[x] somnat på golvet.
[x] haft sex fastän du inte velat.
[x] blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig.
[ ] hånglat på tunnelbanan.
[x] åkt buss genom halva Sverige.
[ ] kastat dig framför ett fordon
[x] tågat genom staden med flaggor i skyn.
[ ] älskat någon som inte vetat om det.
[x] ramlat och skrikit av smärta.
[x] skrapat upp knäna.
[ ] hittat min själsfrände. (vet fortfarande inte vad det betyder;))
[x] tyckt att krig är idiotiskt.
[x] tuggat på ett grässtrå.
[x] varit i en storm.
[x] varit nära döden.
[x] hållit om en ko.
[x] hållit i en orm.
[x] varit så full att du inte kunnat gå.
[x] tvivlat på din existens.
[ ] trott att du varit odödlig.
[ ] skrivit över hundra dikter.
[ ] varit på Darinkonsert.
[ ] kastat din telefon i vattnet.
[ ] känt dig som ett får.
[ ] drömt om svarta paraplyn.
[x] haft läppstift.
[x] gråtit i någons närvaro.
[x] älskat regn.
[ ] hört Cirkus Miramar.
[x] glömt hur det är att vara riktigt liten och svag.
[x] insett att du fortfarande är riktigt liten och svag innerst inne.
[x] slagit till någon så att personen tappade andan.
[ ] sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden.
[x] haft en studsmatta hemma.
[x] haft tejp i håret.
[x] ätit fisk.
[x] sett en film mer än tjugo gånger


Don't need a thing

det börjar närma sig sitt slut, det suuger! :(

hade match idag och vi vann faktiskt :) Promenadseger dessutom, säger som resten av laget, pinsamt att vi bara gjorde tre mål :p Nollan höll  jag idag också, inte för att det var nå problem men ändå man får vell känna sig duktig över det för det?:) Gräset var ju inte direkt det bästa, i början av uppvärmningen tänkte jag, det här kommer att gå åt helvete! Snacka bortskämd med konstgräset man har blivit. Kan inte alla klubbar skaffa konstgräs?:p

nej nu ska jag titta mer film med Sarah, blir säkert guitar hero eller wii också innan det är sängdags :p Apropå säng, jag borde redan sova :p

If I fall you fall with me

Gårdagen var trevlig, Hanna, Persson, Carro, Carro och Fahl kom och gjorde mig och Sarah sällskap, guitar hero, buzz, wii och singstar för fulla muggar, en tevespel kväll/natt helt enkelt:)

Sarah gick upp tidigt imorse och jobbade medan jag sov vidare. Trevligt väckande när hon kom hem "vafan du kan ju inte mena att du sover fortfarande" En trött Jessica vrider på huvudet och får se att klockan alltså är 15.06 :p Jag som skulle hinna göra en massa medan hon jobba var det ju tänkt :O Blev till att krympa ner allting på en väldigt kort tid för att hinna med det innan jag åker till Hofors för en tevespels kväll med taco där, den ser jag fram emot :)

Imon har vi fotbollsmatch :D:D:D På GRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Someone else's life

haha jag satt och läste lite bloggar och titta här vad jag hitta ;) Jag kan inte annat än att hålla med om att det är ett måste att ha sex i bilen innan man dör, det låter kanske inte allt för trevligt, men belive me ;)

http://www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=rfsu_ger_ut_bilsexguide.html

Everything'll be alright

lustigt alltså... har man spela through fire and flames på expert en gång så går ju alla andra låtar skitsegt:p

Through fire and flames

jaha då var denna veckas skola avklarad också, lika segt och trist som alla dom senaste veckorna på fredagar, åker dit, lektion i tio minuter sen var det bara att åka hem för att sedan komma tillbaka till tio i ett då det är naturkunskap, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Straight to the heart

jaaa dagen då... efter mycket sömn inatt var det inge problem alls att ta sig upp imorse, men ändå snoozade jag bara för att jag alltid gör det :p Började skolan fem över tolv, men naturkunskap, weehoo eller något i den stilen.. Dötrist som vanligt var det, tur man har Sarah som hjälper mig med frågorna ;) Fick även veta på lektion idag att betyget som vi får på provet som vi ska ha någon gång i framtiden är betyget som vi får i kursen, då blev jag ju väldigt lugn eller något, jag som har grymt svårt att få bra betyg på prov...

Imon är det fredag, så blir vell svenska i tio minuter eller så på morgonkvisten sen naturkunskap igen, boooooooooooooooring!!!!!!!! Låter dock som det blir till att träffa gammelgänget på kvällen, det ser jag allt fram emot :)

Lördag blir det eventuellt till att åka till Hofors och till Hanna för guitar hero och singstar och allt vad det nu var hon räknade upp, det tycker jag låter trevligt :)

Var hem till Jimmy igår och lånade ena hans guitar hero gitarr också så jag och sarah har kört massa battle nu senaste dagarna, dock så vinner hon för det mesta :p Spelade Through fire and flames på expert igår, då vann fan jag ;)

Nej nu ska jag återgå till teven och titta på det där sjuka jävla programmet om barn som bantar...

Dust to dust

Alltså vilken jävla tur att man var liten när man var det... program på trean nu där dom visar BARN som bantar!!! Bland annat än nioåring, han hade sett killar med sexpack och tyckte det var riktigt coolt och håller på att fixa till sitt sexpack nu, ursäkta DU ÄR NIO ÅR FÖR I HELVETE! Han tänkte dock inte så mycket på vikten eftersom det var musklerna som var det viktigaste för honom, och tur är vell det. Men alla tjejer dom har snackat med, jag tror ingen har varit över 13 år... när jag var 13 år så sket jag fullständigt i min vikt, jag hade inte en aning om vad kalori var för något, bara att man behövde det. Dom sitter och berättar om hur dom räknar ut hur mycket kalorier dom får i sig och sånt skit, jag räknar inte ens ut sånt nu ska jag säga och då fyller jag nitton i sommar (för er som inte vet).

What if you

Fick just sms av Johan Karlsson i Alstermo, han säger att han hittade mitt nummer, jag fattar nada, vadå hita mitt nummer!? :O

Love story

Carro Hansen, här är inlägget jag snacka om i skolan, kopierat rakt av så kom inte och säg att det inte finns ;)

Breakfast at Tiffany's

Anledningen till varför man INTE kör VOLVO!!!! Dom lägger av vid helt fel tidpunkter! Var påväg ner på träningen, hade precis plockat upp Carro, då börjar den jävlas, kommer ut på västerled, där lägger skiten av totalt! Det gick inte ens att hacka den fram på startmotorn till parkeringen, nejdå där fick jag och Carro sitta och skämmas medan vi väntade på Sarah som snällt kom och bogsera oss till parkeringen så att vi sedan kunde åka vidare till träningen, tack och lov för att Sarah hade bilen hemma :D Jag som var så glad över att jag skulle ha en bil i några veckor...

För att återgå till träningen, det kändes helt jävla underbart idag och fotboll var verkligen livet igen, AAAAAAAAAH :D:D:D:D:D:D Hade velat se min statistik också, släppte in tre eller fyra bollar under hela träningen typ :) Efter träningen så fick Eve sätta sig bakom ratten i deras bil för att köra fram den typ en meter eller liknande, jovisst sörru det gick kanoners det hon visste ju vart bromsen satt som tur var ;) När vi åter stod på parkeringen och skulle bogsera hem bilen till oss så kom jag på att jag startar den utifall jag får igång den, gick skit först sen fattade den att jag gasa då ville den fungera igen :p

nu ska jag skjutsa bror, adjöss

I'm only me when I'm with you

Everything I need is right here by my side
And I know everything about you
I don't wanna live without you

I'm only up when you're not down
Don't wanna fly if you're still on the ground
It's like no matter what I do
Well you drive me crazy half the time
The other half I'm only trying to let you know
That what I feel is true
And I'm only me when I'm with you

Just a small town girl and girl
Livin' in a crazy world
Tryin' to figure out what is and isn't true
And I don't try to hide my tears
The secrets or my deepest fears
Through it all nobody gets me like you do
And you know everything about me
You say that you can't live without me

When I'm with anybody else, it's so hard to be myself
Only you can tell

And I'm only me
Who I wanna be
Well, I'm only me when I'm with you
With you

Tangled up

jag bara älskar den här sexmyten! :p Så var tvungen att stjäla den :p

"9 månader efter ett strömarbrott så föds det fler barn"

Nu är ju inte detta något annat än en skröna, och det finns ingen forskning på detta som stärker "teorin".

Men om det hade varit så..

skulle barnen födas för att folk samlagar istället för att titta på t ex. tv...

eller skulle det vara för att de inte hittade kondomerna i mörkret?


Tusen bitar

haha jadu, det är inte alla dagar jag hinner sitta vid datorn innan jag ska till skolan, speciellt inte dom dagarna jag ska vara där åtta ;) Men idag som jag trodde att jag skulle få problem att komma upp, fick jag snarare problem att somna om, jag har legat och vridit och vänt på mig sedan klockan var tio i sex men tröttnade nu när klockan blev sju.

Idag ska jag på så kallad knäkontroll, jag ångrar att jag anmälde mig då jag saknar fotbollen som fan! Hoppas det slutar tidigare än beräknat, då hinner jag gasa ner på träningen och vara med där också :D Fast jag kan tänka mig att mitt knä kommer göra rätt ont efter att vi haft den prkatiska delen om jag ska vara ärlig...

Flyttar även idag, asnajs :D

Tack för den fina designen Sarah :)

Damaged

HUR :
Svarar du i telefonen : oftast aa
Tycker du om gul-bil-leken: njae
Mycket pengar har du i plånboken just nu: haha äger inte ens en plånbok ;)
Många kontakter har du på msn: 159 :O
Spenderar du en regnig dag bäst: på fotbollsplan eller i dina armar :)
Vem Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? ja ;)
Pratar du med på msn just nu? no one.
Ringde dig senast? Pernilla
Pussade dig senast? S
Vill du kasta en sten i huvudet på? skulle inte träffa just nu ;)

Saknar du mest just nu? S och fotbollen!
Ska du träffa imorgon? S, vännerna i skolan och Isabelle och ett annat gäng :p
Sov du med senast? S
Vem fick du senast sms av: Sarah :p

JA- OCH NEJ-FRÅGOR :
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: ja
Druckit så du spytt: nej :p
Åkt vattenskidor: försökt iaf;)
Åkt rullstol: nej :p
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja :p
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja gud ja :p
Haft träningsvärk: älska<3
Önskat att du var det andra könet: av en anledning..
Sett din kompis i rosa kanindräkt: nej den var vit ;)


Be my lover

hahahhahahohohohohohihihihihhahaha :D Sitter elelr aa jag ligger ner och tittar på klipp från när Jeff Dunham var i Stockholm, hysteriskt kul trots det att han kör lite gamla skämt :D God damn vad jag ångrar att jag inte åkte dit!! :(

Vill ni kika så är det bara att gå in på Youtube och söka på jeff dunham stockholm :p

Du kom som en man

snacka om att döma efter utseendet...publiken hånskrattar och allt... Ni måste kolla på klippet! Det är en 47 åting från England som söker till Britain got talent...


http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Stand by me

gårkvällen var stenmysig :D Träffades hemma hos Sarah och grillade och lite sånt :) Det var hon, jag, carro, persson, lillskit, elin och sen kom även amanda förbi :D ringde till brorsan och kolla om jag fick låna hans guitar hero, det fick jag så i samma veva som jag skjutsade mor och far så hämtade jag spelet :) Spelade även poker och singstar :) Tack för en heltrevlig kväll/natt tjejer :)<3

Womanizer

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två


Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När hon tog min hand jag visste redan då

De e hon jag vill leva med
De e hon jag vill åldras med
De e hon jag vill dela alla dar

Du var sexton år
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år


De e hon som leder mig
De e hon som tar mig hem
De e hon de e hon som jag älskar

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt
Aldrig skiljas åt


De e hon de e hon som jag älskar<3<3<3<3<3


Welcome to my life

Undras vad jag tänder på då^^ jag lovar jag ska vara helt ärlig nu :p Även dom pínsamma sakerna om dom dyker upp :p


Agalmatofil = Tänder på utställningsdockor.
Anasteemafil = Tänder på långa eller stora människor
Apotemnfil = Tänder på tanken att mista en kroppsdel.
Axillisme = Tänder på att ha sex i armhålan.
Bisexuell = Tänder på båda könen
Dacryfil = Tänder på att partnern gråter.
Dendrofil = Tänder på träd & växter.
Krematistofil = Tänder på att betala för sex.
Emetofil = Tänder på att spy eller bli spydd på.
Exibitionist = Tänder på att visa upp sig ).
Fetischist = Tänder på ett speciellt föremål.
Formikofil = Tänder på att ha insekter kravlande på könsorganet.
Gerontofil = Tänder på gamla människor.
Heterosexuell = Tänder på motsatta könet
Homosexuel = Tänder på samma kön
.
Koprofag = Tänder på bajs.
Maschosist = Tänder på att bli slagen och förnedrad (räknas sk. smisk? och vad räknas till förnedrad. därav halva)
Nasofil = Tänder på näsor.
Nekrofil = Tänder på döda människor.
Oculolinctus = Tänder på att slicka partnerns ögon. (aldrig provat^^)
Pederast = Tänder på småpojkar.
Pedofil = Tänder på små barn.
Sacofricosis = Tänder på att onanera offentligt, utan att bli upptäckt.
Sadist = Tänder på att slå och förnedra. (samma här, räknas sk. smisk? och vad räknas till förnedrad)
Siderodromofil = Tänder på att köra tåg.
Taphefil = Tänder på att bli begravd levande.
Urofil = Tänder på kiss.
Vourerist = Tänder på att smygtitta.
Zoofil = Tänder på djur.




Hard to say I'm sorry

1. Hur gammal är du om fem år? 23... herrejävlar...
2. Vem var den sista du träffade? Persson, Sarah och Carro
3. Hur lång är du? 178 cm. 
4. Vilken var den senaste film du sett? Wallander nånting.
5. Vem ringde du senast? Persson.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? vadå okej? till Sarah
7. Vad är helgens planer? dom är många.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms!!!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta för fan.
10. När såg du senast din mamma? vid maten
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå.
12. När vaknade du idag? har inte lagt mig för att sova än så lite svårt att vakna då;)
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha för det första, hur fan vet man om man har hittat en katt? det är ju inte direkt ett ställe där det springer massa vilda katter, vad jag vet så har alla katter en ägare, sen om ägaren skiter i katten är en annan sak, men den har ju iaf en ägare ;)
14. Vilken är din favoritplats? Vid havet!
15. Vilken plats föredrar du minst? nånstans där det är isande vind ;) 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? usch vill inte tänka tanken
17. Vad skrämde dig som barn? hundar ;)
18. Vem fick dig att skratta senast? persson eller sarah :p
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? haha kan man vara för ung för det?:p visste inte det fanns åldersgräns på det :p
20. Har du stationär eller bärbar dator? en bärbar som är min, men står en stationär i hallen som är familjens:p. 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? klädern on.
22. Hur många kuddar har du i sängen? nej jag orkar inte räkna efter. 
23. Hur många landskap har du bott i? ett :p 
24. Har du någon gång spytt på någon? ska vell vara bebisspya som bebis då men annars är det lugnt :p.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
26. Är du social? nejdu
27. Vilken är din favoritglass? piggelin.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa bil, flytta och resa
29. Tycker du om kinamat? kyckling i jordnötssås och ris är ju iaf gott :p
30. Tycker du om kaffe? Nej.
31. Vad dricker du till frukost? Juice 
32. Sover du på någon särskild sida? ja, eller vad menas? sida av sängen eller kroppen?.
33. Kan du spela poker? Nej.
34. Tycker du om att mysa? Det är mysigt med rätt person 
35. Är du en beroendemänniska? fan menas med det?.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Björn :)
37. Vill du ha barn? ja men inte föda ;)
38. Kan du några andra språk än svenska? ja. 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet helt klart, pool är bara till för att chilla efter man badat i havet ;)
41. Vad spenderar du helst pengar på? bra fråga....
42. Äger du dyra smycken? nej
43. Har du någon gång testat narkotika? fuck no.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? glass.
45. Vem är den roligaste människan du känner? ingemar!!!.
46. Välj ett ärr på din kropp? hmm...pannan
47. Vad har du för ringsignal? Howie heart.
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? massvis.
49. Flirtar du mycket? haha nej jag suger på det.
50. Vart togs din profilbild? Profilbild?.
51. Kan du byta olja på bilen? piece of cake.
52. Har du fått fortkörningsböter? haah nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? minns inte.
54. Läser du dagstidningen? Nej.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? haha händer.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? jadu, Persson vilken lyssna vi på?.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? PAPPA!!! LÄGG UR FÄLGKORS OCH DOMKRAFT!!!  //SESS (endast versaler dessutom^^)
 59. När var du i kyrkan senast? Lucia, vi orkade inte gå på lektion ;).
 

Living on a prayer

Det här kan ju bli intressant eller nått :p

Fobipoäng, hur många får du?

Aatefobi = Rädsla för rutiner.
Ailurofobi = Rädsla för katter 
Ablutofobi = Rädsla för att tvätta sig.
Acerofobi = Rädsla för bitterhet.
Acousticofobi = Rädsla för larm.
Aerofobi = Rädsla för flygning.
Agrizoofobi = Rädsla för vilda djur .
Aikmofobi = Rädsla för skarpa föremål, knivar.
Akarofobi = Rädsla för insekter 
Akrofobi = Rädsla för höjder
Akustikfobi = Rädsla för ljud.
Algofobi = Rädsla för smärta 
Alliumfobi = Rädsla för vitlök
Alektorofobi = Rädsla för höns
Amathobobi = Rädsla för damm
Ambulofobi = Rädsla för att gå
Anglofobi = Rädsla för England.
Anthofobi= Rädsla för blommor
Antropofobi = Rädsla för andra människor
Anuptafobi = Rädsla för att inte bli gift.
Apeirofobi = Rädsla för evigheten.
Apotemnofobi = Rädsla för amputerade människor.
Arachibutyrofobi = Rädsla för att mat ska fastna i tänderna 
Asymmetrifobi = Rädsla för asymmetriska former.
Autofobi = Rädsla för ensamhet 
Automysofobi = Rädsla för att vara smutsig
Bakteriofobi = Rädsla för bakterier
Barofobi = Rädsla för tyngdkraften.
Basofobi = Rädsla för att falla.
Batrachofobi = Rädsla för kräldjur
Belonofobi = Rädsla för vassa föremål.
Bibliofobi = Rädsla för böcker
Bromidrosifobi = Rädsla för kroppslukter
Brontofobi = Åskrädsla
Cancerofobi/Carcinomatofobi = Rädsla för cancer
Centofobi = Rädsla för nya ideer.
Chaetofobi = Rädsla för hår.
Chrematofobi = Rädsla för pengar.
Chromofobi = Rädsla för färger.
Cibofobi = Rädsla för mat.
Coulfofobi = Rädsla för clowner 
Cynofobi = Rädsla för hundar.
Demofobi = Rädsla för folksamlingar 
Dementofobi = Rädsla för sinnessjukdomar.
Dentofobi = Tandläkarskräck.
Dikefobi = Rädsla för rättvisa.
Emetofobi = Rädsla för att kräkas.
Eosofobi = Rädsla för solnedgången.
Equinofobi = Rädsla för hästar
Ergasiofobi = Rädsla för att arbeta.
Erotofobi = Rädsla för sexuell samvaro.
Erytrofobi = Rädsla för att rodna
Filofobi = Rädsla för att bli kär.
Fobofobi = Rädsla för att drabbas av någon fobi.
Fonofobi = Rädsla för ljud eller högt tal.
Fotofobi = Rädsla för ljus.
Gallofobi = Rädsla för Frankrike, fransk kultur.
Gamofobi = Rädsla för äktenskap.
Gefyrofobi = Rädsla för att åka över broar.
Grafofobi = Rädsla för att skriva
Gymnofobi = Rädsla för nakenhet.
Gynefobi = Rädsla för kvinnor
Harpaxofobi = Rädsla för att bli rånad
Hedonofobi = Rädsla för nöje
Hematofobi = Rädsla för blod
Hierofobi = Rädsla för kristna föremål och präster.
Hodofobi = Rädsla för resor
Homofobi = Rädsla för homosexuella.
Hydrofobi = Rädsla för vatten
Hypnofobi = Rädsla för sömn
Iatrofobi = Rädsla för läkare/Läkarskräck.
Iktyfobi = Rädsla för fiskar
Kakorrafiafobi = Rädsla för misslyckande.
Kardiofobi = Rädsla för hjärtsjukdomar.
Kenofobi = Rädsla för tomhet eller öppna ytor.
Kinesofobi = Rädsla för rörelser.
Klaustrofobi = Rädsla för små stängda utrymmen .
Klinofobi = Rädsla för att gå och lägga sig.
Koprofobi = Rädsla för avföring
Levofobi = Rädsla för saker på sin vänstra sida.
Lilapsofobi = Rädsla för orkaner.
Linonofobi = Rädsla för snören.
Logofobi = Rädsla för ord.
Lygofobi = Rädsla för mörker
Lyssofobi = Rädsla för att bli galen
Macrofobi = Rädsla för långa väntetider.
Mekanofobi = Rädsla för teknik och maskiner
Megalofobi = Rädsla för stora föremål.
Melafobi = Rädsla för att hata musik.
Metrofobi eller mysofobi = Rädsla för poesi.
Molysmofobi = Rädsla för smuts
Mysofobi = Rädsla för smuts och smitta
Nekrofobi = Rädsla för döden, döda kroppar
Nebulafobi = Rädsla för dimma.
Neofobi = Rädsla för allt nytt.
Novarcafobi = Rädsla för svärmor.
Octofobi = Rädsla för talet/figuren åtta.
Olfaktofobi eller osmofobi = Rädsla för lukter.
Ombrofobi = Rädsla för att få regn på sig.
Onomatofobi = Rädsla för att höra ett speciellt ord.
Ornirofobi = Rädsla för fåglar
Pantofobi = Rädsla för allting.
Papafobi = Rädsla för påven. (nej men han kan gå och dö)
Paraskavedekatriafobi = Rädsla för fredagen den 13:e.
Paralipofobi = Rädsla för ansvar.
Parthenofobi = Rädsla för oskulder.
Patofobi = Rädsla för sjukdomar
Peniafobi = Rädsla för fattigdom.
Placofobi = Rädsla för gravstenar.
Pnigofobi = Rädsla för kvävning
Poinefobi = Rädsla för bestraffning.
Politikofobi = Rädsla för att avsky någon politiker.
Pteronofobi = Rädsla för att bli kittlad med fjädrar.
Pyrofobi = Rädsla för eld
Scholionofobi = Rädsla för skolan.
Siderodromofobi = Rädsla för att åka tåg. 
Sitofobi = Rädsla för att äta.
Skopofobi = Rädsla för att bli iakttagen.
Social fobi = Rädsla för dra på sig uppmärksamhet.
Spektrofobi = Rädsla för att titta i en spegel.
Spermofobi = Rädsla för spermier.
Stygiofobi = Rädsla för helvetet.
Tafefobi = Rädsla för att bli begravd levande
Teutofobi = Rädsla för tyskar och tyska föremål.
Thallassofobi = Rädsla för sjön.
Thanatofobi = Rädsla för döden, att dö
Traumatofobi = Rädsla för skada eller skadas
Triskadekafobi = Rädsla för talet 13.
Uranofobi = Rädsla för himlen.
Verbofobi = Rädsla för ord.
Vitricofobi = Rädsla för svärfar.
Xenofobi = Rädsla för främlingar.
Zoofobi = Rädsla för djur
SUMMA: 1 helt jävla poäng :O

< 15 = Grattis du är normal

16-40 = Du är lite smånojig
41-80 = Skärp dig va?
>80 = Gå och gräv ner dig direkt, är du rädd för att leva också?

Jajja, det blev ju mer än jag trodde :P

Be with you

jag blir så less, inte en dag på hela lovet har jag kunnat sova ordentligt. imorse drog någon jävla idiotgranne igång motorsågen klockan åtta, när klockan var tio gav jag upp att försöka sova, runt elva blev det tyst en stund så då passade jag på att sova men väcktes på nytt tjugo minuter senare när helvete braka loss igen.

Perfect

de känns inte som min fina idé men olika låttitlar gick så bra, har upptäckt att samma titel varit fler gånger, jag som trodde det skulle komma upp i den där "menyn" om man redan hade använt det ordet :'(

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON:
ja
ÅNGRAT NÅGOT: ja
LJUGIT: hmm.... jag tror inte det :p
SVIKIT NÅGON: blev inget av med det eller;)
KÄNNT DIG SÄMST: jaop
GRÅTIT: jaop
SKRATTAT: herregud ja
VARIT SJUK: när var jag frisk senast?
VARIT UTOMLANDS: nej men gud så skönt det hade varit :D
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: inte som jag inte har träffat förr :p

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA:
nej
SKRATTAR DU OFTA: oftare iaf ;)
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: hungrig :p
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: berg-o-dalbana
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: tänk att jag har hunnit med den tanken på nio dagar också...
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR:det har vi alla
BLIR DU LÄTT kÄR: no more.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:
japp
ÄR DU KÄR JUST NU: självklart, eller aa så kanske man inte kan säga men ja det är jag :)
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ja?
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: inte så mkt för killar just nu^^
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : het
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: längre
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunett

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN:
brunett
ÖGON FÄRG: Blå, tror jag :p
LÅNGT ELLER KORT HÅR : beror på vad man jämför med det.
SNYGG ELLER FUL:
haha ja inte fan är jag snygg inte
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: nupp
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: sometimes
HAR DU LÅNGA NAGLAR: hahahhahaha, fast det händer ju ibland men då använder jag den som skruvmejsel så då är den inte lång länge till^^
SMINKAR DU DIG: nej men usch, jag tror ingen vill se mig i smink ;)

Wake up

ligger och tittar på discovery (ovanligt^^), är OCC just nu, dom åker en berg-o-dalbana som jag också vill åka!! Man sitter på en motorcykel och blir fastspänd över ryggen, verkar ashärlig :D Självklart går det ut plast som håller fast en så man inte ramlar åt sidan också :P Damn jag vill åka!!!


Sealed with a kiss

fwf
Kan ni tänka er, jag satte upp lite kort ifrån Turkiet idag, det var på tiden! :p Men medan jag höll på så kommer mamma och frågar varför jag satte upp dom nu, nu när jag ändå ska byta rum om bara någon månad :p Det hade jag hunnit glömma bort, haha :p Ser dock ut som en jävla egowall nu bara för jag inte orkade sätta upp fler :p

Vilken tur att jag har skaffat mig parkinson så jag inte skakar så mycket när jag ska knäppa kort eller nått ;)

Så Sarah, nu är affischen borta ;)

Livet som slog in

Lillebroor min håller på att skriva en ordlista, än så länge har hon/jag/lillskit skrapat ihop såhär många ord :p

Homogay = Lesbisk, bög
Homosick = "sjuk" pga sexuell aktivitet  (är det problem med förhållandet måste det ju fixas till med sex, och det kan ju dra över tiden så man måste vara "sjuk")
Helgay =Homosexuell
Halvgay = Bisexuell

Gayblick = bekräftelse på att den du möter faktiskt är gay
Fittsugare = Bisexuell oralsexutövare

QX = Gaysajt

Gummimannen = Barbados magnus

Fittnylle = Dumhuvud  (välanvänt ord från Lillskit)

Låtsasgubben = Även kallad gud/jesus, filuren som förbjöd homosexualitet

Håll ögonen öppen, det droppar säkert in flera :p


Breakfast at Tiffany's

Anledningen till varför man INTE kör VOLVO!!!! Dom lägger av vid helt fel tidpunkter! Var påväg ner på träningen, hade precis plockat upp Carro, då börjar den jävlas, kommer ut på västerled, där lägger skiten av totalt! Det gick inte ens att hacka den fram på startmotorn till parkeringen, nejdå där fick jag och Carro sitta och skämmas medan vi väntade på Sarah som snällt kom och bogsera oss till parkeringen så att vi sedan kunde åka vidare till träningen, tack och lov för att Sarah hade bilen hemma :D Jag som var så glad över att jag skulle ha en bil i några veckor...

För att återgå till träningen, det kändes helt jävla underbart idag och fotboll var verkligen livet igen, AAAAAAAAAH :D:D:D:D:D:D Hade velat se min statistik också, släppte in tre eller fyra bollar under hela träningen typ :) Efter träningen så fick Eve sätta sig bakom ratten i deras bil för att köra fram den typ en meter eller liknande, jovisst sörru det gick kanoners det hon visste ju vart bromsen satt som tur var ;) När vi åter stod på parkeringen och skulle bogsera hem bilen till oss så kom jag på att jag startar den utifall jag får igång den, gick skit först sen fattade den att jag gasa då ville den fungera igen :p

nu ska jag skjutsa bror, adjöss

I belong to you

There is no reason,
there's no rhyme: it's crystal clear.
I hear your voice and all the darkness disappears.
Every time I look into your eyes you make me love you even more 

I do truly love you 
I belong to you, you belong to me forever

Want you, baby I want you
and I thought that you should know that I believe.
You're the wind that's underneath my wings,

You are my fantasy
You are my gentle breeze
and I'll never let you go
you're the piece that makes me whole
I can feel you in my soul

you're the wind that's underneath my wings,
I belong to you, you belong to me.

Take me home

ett litet mysterium :p Igår tog jag midjemåttet på mig själv innan jag hade ätit, idag vid samma tid men efter att jag hade ätit så hade jag tio centimeter mindre i midjan, inte undra på att jag kände mig smal :p Frågan är nu bara, vad är det jag gjort under natten som har fått mig att tappa så mycket i midjemått!?:O Genomblöt av svett var jag också, så antingen var det väldigt jobbigt och svettigt att dö eller så har jag haft nått annat väldigt jobbigt och svettigt för mig :p Hur som helst så vill jag gärna fortsätta med dom drömmarna åtminstonde en gång till minst :p

Min soulie

alltså jag vet inte vad det har tagit till mig, jag älskar fotboll grymt mycket men jag har ingen motivation till det längre :/ Hoppas på att det bara är nån jävla svacka för såhär kan jag inte ha det. Blir ju fan gråtfärdig när jag tänker på hur det går för mig ute på planen nu för tiden :/

Inatt dog jag igen...det var snöstorm, man såg inte ett skit och vägen var snorhal, Sarah (ovanligt när det är bilkörning och olycksdrömmar^^), Anki och jag var påväg hem från något och när vi var vid rondellen vid bilmetro fick Sarah världens sladd och vi krockade, dom klarade sig utan skador medan jag avled :p Visst har jag trevliga drömmar om nätterna ;)


Idag hade jag tänkt att jag skulle hjälpa Jimmy med att byta däck på bilen men saken är den att dom har inge grejer hemma och jag vet inte vart vi har våra saker så det får allt ta och vänta det :p

Finns det någon som kan få mig att bli mig själv igen kanske....?

Love love love

tänk att det blev inte mer än en banan till mat idag, jag är hungrig.

lyckat när jag åkte hem från robin idag tycker jag, astrött. missade båda sandviken avfarterna...

jag är dödstrött och sover i princip så godnatt

Den vägen

ett stort jävla mysterium... min teleräkning ligger på 380 spänn den här månaden:s jag förstår inte, har inte ens ringt just nått ju :/ de jag har ringt har varit i sekunder :/ måste vara att jag har slut på mina sms eller nått :/

Jag älskar dig ditt helvete

fick just erbjudande om att gå på fotboll men pappa tyckte det lät onödigt att lägga pengar på dagens match eftersom Gefle ändå åker på storstryk, det har han vell iofs rätt i att det kanske är också, men ändå liksom :)

jag borde äta... ser fan ut som jag har parkinson om man tittar på mig... jag och elin gjorde den upptäckten på donken idag, mina händer var ungefär lika effektiv som en vibrator, om inte bättre dessutom... och nu är det hela kroppen som är en vibrator :p Magen är tom och hungrig men hjärnan min är mätt...

jag har en känsla som säger att jag vill ge upp, men vad är det jag vill ge upp jag fattar inte...

Can I have this dance

Hann även med en 45 minuters promenad idag, mycket skönt. Visst är det allt tråkigt att gå ut och gå själv, men idag kände jag inte ens för att försöka få tag på någon, jag ville vara själv.

Jag är sjukt osäker...

Våran hemlighet

Mitt livs sista påsklov har satt igång, det är väldigt blandade känslor om den saken måste jag säga... Ena sekunden känns det kanon att skolan snart är avklarad medan sekunden efter är nä fy fan jag vill inte sluta skolan. Jaja hoppas på att det är alternativ ett som gäller när studenten väl är här... Jag och Klangen satt fresten och planera i fredags om en av alla fester vi ska ha när studenten är här, vi ska spela kubb och för varje gång man missar ska man dra en shots, någon som tror att resultatet av det kubbspelet kommer gå bra eller?;)

Igår hade jag fullt upp hela tiden, mamma blev helt snurrig i huvudet för hon aldrig visste vart hon hade mig, hann bara hem sen drog jag ut på nya äventyr. Åkte bland annat bil med Persson, vi åkte runt runt och runt i tre timmar utan att egentligen göra nånting alls :p Hittade på ett hus som till och med fick MIN puls att stiga :O

Idag så har jag bara tagit det lugnt tänkte jag säga men det var ju en lögn det med, efter att jag hade legat och dragit mig i nån timme i sängen så drog jag på mig träningskläder och gick ut för att springa lite, men värdelös ork och ett knä som inte gillar asfalt gjorde att det blev springning blandat med gång men men det är vell bättre det än att jag inte gör något alls antar jag. Hoppas på att den dåliga orken berodde på att jag inte har ätit något mer än en banan och en glass sen efter matchen igår...

nu ska jag ta och stänga ner musiken och ringa till Ove...

Me against the world

jadu fredagen var helmysig med grillning och allt sånt där mysigt som hörde kvällen till :) Synd bara att Karlsson drog så jävla tidigt :( Näe men det måste göras om eller vad säger ni? :) synd bara att mygganskapen kommer till liv snart också... HAH Dennis jag hitta nått som var bättre med att bo här, myggen har inte kommit till liv ännu ;)

Lördag...hmm efter att ha varit på stan och trökat runt lite tillsammans med lillen och elin så åkte jag och plockade upp min bror och linda eftersom pappa ringde och bad mig att komma hem för att åka och hämta mat (hmm det där lät roligt^^). Efter maten var det bara till att byta om eftersom vi skulle fira pappa som fyller år idag. Hann i princip bara äta upp innan det var dags för att trycka i sig fika, gissa om man fick plats med fika? Efter två timmar med släkten så kom Toni och plockade upp mig eftersom vi skulle till Åshammar på fest hon Krantz, det var lite segt till en början men det ordnade upp sig vartefter tiden gick ;) Till ingen chock alls så hamnade vi även ute i Bosses verkstad/garage och tittade på bilar, haha^^

Söndagen var det match som gällde, alkoholen från gårdagen kändes faktiskt inte av, men inte så konstigt kanske eftersom jag knappt drack nånting^^ Kan ju inte direkt påstå att jag var full om man säger så :p Näe men åter till matchen, allt såg fint ut tills dom fick sitt första mål då allting vände, då menar jag verkligen allting. Ronja skötte sig bra inne i målet trots för småa skor och skadad höft måste jag säga :) jag stod andra halvlek och fatta ingenting av nån av målen dom gjorde, jag borde ha tagit dom allihop....

Skulle ha varit med lillen och elin idag men så blev det inte får ta det en annan dag istället.

Nej nu ska jag sluta tröka med bloggen, adjöss!

Give me the truth

Inget snack om saken, våren är här! Grillning, gitarrspelade och massa andra härligheter är vad som står på menyn för kvällen, hur härligt låter det inte då?:D

Den/det senaste:

Du åt?
mjukglass
Du drack?  mjölk :p
Du kramade? hmmmm Sarah tror jag :P
Du tittade på tv med? mig själv ;)
Du satt vid datorn med? Mig själv:p
Du sov med? Mig själv:p
Du skrattade med? hanna, carro, bosse och hannnas mamma:p
Du brottades med? haha valfri tolkning?^^

Kärlek, vänner, familj & liv:

Är du kär?
Ja:)
Är du tsm me nån? Nej...
Har du varit tsm me ngn? haha ja faktiskt så:p
Skulle du kunna pussa ngn du var ihop med? haha fuck no ;)
Har du fått nya vänner den hära månaden? det tror jag inte :p
Vill du ha fler vänner? inte i behov av det men :p
Har du för många vänner? kan man det?
Är du ovän med ngn? är jag det?:p
Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja
Är dina föräldrar skilda? Nej dom var ju gift sa jag ju :p
Har du riktiga syskon? ja fast jag är den enda som är äkta Mattsson ;)
Trivs du i din familj? jo
Hur många bor du med? mamma, pappa och joakim, men snart flyttar joakim också...
vill du leva? nej fy :p
Är du lycklig?  lite trött nu bara så känner mig inte så lycklig då;)
Hatar du ditt liv? Nej
Vad ska du göra imorrn? blinddate och fest^^
Vad har du gjort idag? dampat på fjärde medlemen i skolan
Vad det kul? nej
Vad vill du ha? SOMMAR!!
Vad har du för mkt av? träningskläder :p
Vad vill du göra nu? åka till järbo!!! :p
Planer till helgen? oh yeah :p
Har du mer en 5 tröjor? Ja
Har du mer en 2 byxor? Ja
Vill du sova nu? Ja men det verkar rätt dumt av mig :p 

Om vi håller om varandra

vad har du för märke på telefon?  Sony Ericsson
hur många telefoner har du haft ?  orkar inte ens räkna efter :p
vad har du för operatör ? telia såklart :p
har du gratis sms ? herregud ja:P
skriv den första på senast använda-listan ? sarah :p
hur många sms har du fått idag ? massoooor :p
vad står det i ditt 5:e mottagna sms? ingenting som ska skrivas här ;)
vem va det från ? S
vem är snyggast av alla kontakter du har ? S
vem smsar du mest med ? Sarah :p

vad har du för språk på telefonen ? svenska
vem ringde dig senast ? Ann Persson :p
vem ringde du senast ? Pernilla Furuström :p
hur länge har du pratat i telefonen som max ? minns inte :p.
hur länge har du haft telefonen du har nu ? halvår eller så:p

vill du ha en ny telefon ? varför inte :p
vad är det som är bra med din telefon ? kameran^^
vad är inte bra med den ? den är asseg :p
är du trött på frågorna nu ? nä men snarare trött och borde sova^^

Some days you gotta dance

GRATTIS TILL KÖRKORTET KARLSSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

The sun will be shining

jag förstår int, varje gång jag tittar på dödlig fångst så blir jag hungrig, jag äter ju inte ens krabba!!! :p som ni kanske förstod så ligger jag nu och tittar på dödlig fångst alltså :p

Cowboy take me away

alldeles nyss filmade dom istället när en bågskytte människa sköt igenom tre vattenballonger, kan ni gissa om det var grymt eller!! De var som i en tecknad film när pilen gick igenom, ballongen försvann eller okej man ska vell säga att gummit på ballongen försvann men formen av ballongen fanns fortfarande kvar på grund av vattnet, ascoolt :D


Dead and gone

ligger och tittar på discovery igen nu :p Denna gång på ett program som heter Time warp, jus tnu är det en kille som frivilligt har krockat över 900 gånger, allt för att biltillverkarna ska kunna minska skadorna vid krockar... jag förstår inte... han offrar sigg eget liv för en sån grej....

fotbollsträningen var så jävla kul igen idag, och det kändes verkligen som så. jag ville verkligen försöka på ALLA bollar, MEN jag fick ju även värdelös uppvärmning så att...? Stort plus till att mina utkasst numera sitter perfekta! Det är så jävla skönt måste jag säga :) Match på söndag, jag hoppas jag har samma sug i mig då med :D Iofs brukar det inte kännas lika på matcherna som det har gjort senaste träningarna heller men :p

Jag försökte mig på ett aprilskämt idag, eller okej...carro frågade om jag inte kunde göra det för isf skulle hon köra på samma skämt på sin kille. Skämtet var att jag skulle skriva till Sarah att jag var gravid, självklart var hon inte lättlurad :p Till en inte alls stor förvåning så vågade carro inte;)

Ängel från det blå

sitter och slöläserblogginlägg nu och hittade den här listan som jag blev sugen på att göra igen:p Jag tror alla är frågor som vi tidigare hade gjort på en lektion i skolan :p lägger in den gamla listan först med gamla svaren, sen samma lista med svar från nu :p

Egentligen är Discovery en jävligt bra kanal, nu blev det OCC :p



1. Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända?
den frågan fick jag i klassrummet inför hela klassen och eftersom jag då svarade ja utan tvekan så gör jag samma nu med. jag var tydligen dum som skulle göra det.

2. Skulle du kunna i någon situation mörda någon? 
jag vet inte.

3. Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?
glömma han/hon

4. Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?
det blir jävligt svårt att stå i mål men kanske

5. Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?
bra fråga

6. Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon? Ja.

7. Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok?
säger för det första som Sarah "Om min kille hade en riktigt dagbok skulle jag snarare börja fundera vad som var fel på honom." sen om han/hon hade det skulle jag aldrig läst dagboken vafall, så länge det är riktiga dagböcker vi pratar om alltså är det blogg så hade jag nog redan läst :p

8. Du är hemma ensam. En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefonen. Skulle du släppa in den personen?
jag tror faktiskt inte det

9. Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?
Njae

10. Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?
helvete heller!!!!!

11. Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig? 
mobilen. 

12. Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän?
den här frågan har jag också fått inför klassen :p och om min bästa vän int är inräknad i dom 40 på skolan så tar jag bäste vännen

13. Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner väldigt mycket. Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?
det där var för invecklat för mig'



Samma lista med nutidens svar ^^

1. Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek" om du visste att du aldrig skulle kunna återvända? Helt klart, jag gör allt för henne. 

2. Skulle du kunna i någon situation mörda någon? 
alltså samma jag vet inte, men om det krävdes för att rädda livet på någon jag älskar så skulle jag säkeligen göra det faktiskt...

3. Du blir kär i din bästa väns pojkvän/flickvän. Vad skulle du göra?
vad skulle jag göra? han/hon är ju redan upptagen, kan ju inte direkt börja ragga på den då ju :p

4. Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr?
nej :p

5. Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra?
först skulle jag bli skitsur, sen skulle jag be om att få se filme :p

6. Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon? jag gör som sagt allt för henne :p

7. Om du misstänkte att din flickvän/pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hennes/hans dagbok? Kan int ändra svaret på den här, haha :p
säger för det första som Sarah "Om min kille hade en riktigt dagbok skulle jag snarare börja fundera vad som var fel på honom." sen om han/hon hade det skulle jag aldrig läst dagboken vafall, så länge det är riktiga dagböcker vi pratar om alltså är det blogg så hade jag nog redan läst :p

8. Du är hemma ensam. En främling knackar på din dörr och säger att han blir jagad av en mördare och behöver låna telefonen. Skulle du släppa in den personen?
nej det skulle jag faktiskt inte göra

9. Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den?
ta pengarna sen lämna plånboken till polisen ^^

10. Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris?
vafan ska jag till paris och göra!? :p

11. Ditt hus brinner och du kan bara ta med dig en sak, vad skulle du ta med dig? datorn eller mobilen :p 

12. Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän?
min bästa vän

13. Din bästa väns pojkvän/flickvän är otrogen mot henne/honom. Du gillar din väns partner väldigt mycket. Skulle du berätta för din vän att hennes/hans flickvän/pojkvän var otrogen mot henne?
ja det skulle jag, och det har jag även gjort


Beyond all fear

Lucky me så var det dubbelavsnitt av Destroyed in seconds och ännu mer plus är att det följdes av Dödlig fångst :D


RSS 2.0