Arthurs theme

jag komemr fortfarande in på fc,n och vad är det första man läser, jo att eleverna i år får ett träningskort på badhuset... lågkonjuktur? jo tjena..

Through glass

det där var droppen, nu är det slut med chips, läsk, godis, naturgodis, kakor, donken, pizza, kebab och allt.

Don't worry

Här är den egentliga anledningen till varför jag var hem till Carro igår, hon lärde mig photoshop, detta fick hon som tack ;)

I'm money

om man söker på snyggt på google och bläddrar till sida två, då kommer den här bilden upp ;)
Carro tände igång riktigt ordentligt på den jäveln ;)

A change is gonna come

är det dags att byta blogg igen nu, jävla skitsaker detta är... någon som har koll på nån bra?

Never let you go

Är det bara jag, eller är det inte så kul att alltid få höra hur tråkig man har blivit?
Jag har tröttna på att alltid ta emot massa skit, som för det mesta inte ens stämmer. Att saker som fotbollen är något jag älskar här i världen, de vet ni alla, och det är vell den som kanske orsakade detta från början, jag fick en chans och ville ta den, jag gjorde det valet just då och jag skulle ha gjort samma val även idag, för tydligen så gav det bättre resultat då än jag trodde. Eller började detta för längesedan? För att citera er själva, ni är för upptagen med att vara kär. Det skulle jag faktiskt säga att det stämmer. Visst jag är också kär och självklart vill man vell träffa den man är kär i, men passa er för att förlora vännerna. Vi har alltid klagat på andra som har blivit för upptagen med sin kärlek, kanske ni är påväg dit ni med, eller redan hamnat där. Det funkar första tiden för då är det mer förståeligt att man vill vara med varann så mkt som det bara går.

Kalla mig feg eller vad fan ni vill när jag använder bloggen till att skriva detta i. Jag älskar er verkligen som vänner, men jag vill inte vara den som alltid får ta skiten.


Confused

Weeehooo jag har fått jobb:D:D:D:D:D Iaf så är det så som det borde låta, men det gör det inte. Jag vet inte om jag vill ha jobbet, fick perfect match med dom andra som jag hade intervju med, men inte alls med jobbet. Arbetsgivarna sa det dom med, att det inte verkar vara  jobbet för mig men att jag får ett försök. Jag vill ha ett jobb där man JOBBAR använder kroppen och sliter, det ska kännas att man jobbar. Jag fick även brev om arbetsgarantin för ungdomar idag, jag hade hoppas på att den skulle komma om någon vecka eller så, så att jag skulle kunna känna efter på call up om hur jag ville ha det eller inte. just nu är allt en enda röra och jag vet inte vad jag ska välja. jag är så jävla förvirrad. Jag behöver åka till nynäs, prata med någon, spela fotboll och aa fler saker än så, det jobbiga är att jag måste bestämma mig fort också... Fan de var ju inte såhär det skulle bli...

Älskade gulleplutten!

idag har jag fått träffat världens sötaste bebis, Liam med andra ord :) Pether satt där ute i vänthallen eller hur man nu ska säga också, han och Tess hade fått sin dotter i lördags, självklart var hon också söt :) Fast jag hade sjukt tunnelseende på enbart Liam :) tänkte lägga upp lite fler kort på honom :)








Jag älskar dig Liam:)<3

Solstrålen min:)


Hur söt är han inte :D Ska snart åka och träffa honom :)<3

With me


Se så underbart söt han är, lilla Liam :)<3

Fasters lilla älskling :)


Runt tjugo i ett idag blev jag faster åt denna lilla sötnos, han är 52 centimeter lång och väger strax över 4000 gram :) Fasters lilla älskling!:)<3

Breathless

ja denna dag var inte så fullproppad som jag trodde, hade ju klockan på ringning imorse för att åka och döma två matcher, det gick fint :) Sen åkte jag hem till Anna och Perra och fixade deras bil, trodde jag skulle bli där rätt länge men blev bara 2,5 timme, 400 i timmen, inte illa det inte ;) Sen åkte jag vidare till Persson för att ta mig en titt på hennes bil har ingen jävla aning om vad det kan vara för fel på den alltså :/ Säkert nå skitlätt, jag som tänker i för krångliga banor ska du se ;) 

Sen har jag suttit här hela kvällen och bara liksom inte gjort nånting alls, ska vell till Emma eller vem det nu blev till senare för att dricka lite innan utgång, matchen imon blev ju inställd pga av väta, jävligt bra gjort att veta runt fem dagen innan att planen är för blöt för att spelas på imorgon lär jag då säga...  Så blir en dömning till senare under morgondagen och sen träning så under den här helgen så tjänar jag 1400, tack och bock;)

Linda och Joakim åkte in till förlossningen nu, efter nästan en hel dag med värkar :D Senaste jag hörde var att det var fyra minuter mellan värkarna :D:D:D:D:D

Wasted

yes det var ju match igen idag, den gick ännu mer åt skogen den, hahaha. förlora med typ 11-1, jag som tyckte vi började så bra, vi tog nämligen ledningen. men sen vet jag inte riktigt vart laget tog vägen. det kändes som vi hade ungefär två spelare på plan och dom 72... Sarah räknade frilägen och fick det till ARTON FRILÄGEN, hallå arton frilägen ska inte ens få ske på en match... Jag räddade enligt hennes statistik tio av dom, men vad sjutton hjälpte det.. Nej men seriöst, helt ärligt, den här matchen har int förstört mitt självförtroende ett skit för det var faktiskt bara ett av målen som jag borde ha tagit. Tro det eller ej, men JAG, jag menar verkligen JAG!! Linda Jessica Margareta Mattsson, spelade nittio minuter, släppte in elva mål, UTAN att bli sur!! Jag tror faktiskt till och med tränarna tänkte på det också för när jag gick ut igen i halvtid så sa dom (efter att ha pratat med mig), att jag fortfarande har humöret uppe. För er som inte känner mig så tappar jag humöret efter typ tre måls överläge...

Jag måste bara få skryta lite till, damn vad jag har blivit bra på att få till utsparkar och insparkarna med för den delen :p när jag sa det i omklädningsrummet så kommer både sarah och jennifer och säger att dom är stolt över mina benparader också, och mjaa det är något jag borde slutat upp med och ist liksom ta dom med händerna, men det är inte i alla lägen det går...

Efter en räddning på matchen idag så tror jag fan hela publiken applodera till mig, vilket gjorde att det blev en ännu skönare räddning. Speciellt när jag dessutom hörde att dom skrek bra jessica och bra målis, så då gissar jag på att det var till mig ;)

Nu är det bara att tagga om tills på söndag och hoppas på mindre siffror tills dess, för nog jävlar åker vi på stryk den matchen också med tanke på att det är valbo meeen iaf, jag älskar fotboll även om vi kanske inte direkt är världens bästa lag! Det vore iofs trevligt att få uppleva en seger denna säsong meeen man ska inte hoppas på för mkt ;)

Snart blir jag faster också, gissa om jag längtar :D Jag älskar dig lille plutt, fasters lilla älskling :)<3 Kom ut nångång, du är jävligt efterlängtad :D


I am god

jag bara måste få skryta lite, jag fick ju äntligen spela match i tisdags, fan vad kul det var, trots det att vi förlora med 6-1, men det är sån match vi inte ens ska vinna så:p det var mot serieledarna, dom som dessutom spelade i division 2 förra året så jo tack nog fan spelade dom en klass högre ;) Nej men vafall, kika i nederkant av denna bild så förstår ni varför jag vill skryta ;)



fast dom har fortfarande inte lärt sig att stava till mitt namn meeen:p

Nu gäller det bara att tagga om till ny match imon :) Sist vi mötte dom blev jag matchens lirare då med :)

I do it for you

men åh, gud vad kul. jag berättade för mamma om mina handleder, så hon sa det att jag kanske har fått fibromyalgi, läste runt lite nu och kom fram till att fan ALLA symptom stämmer in...

Match i trean mot stensätra idag, förlorade med 6-1, men som alla säger, det är inte meningen att vi ska vinna dom matcherna heller. Är man störd om man som målvakt känner att självförtroende steg efter denna match?

Just when I'd give up dreaming

weehoo på tisdag ska jag få spela i trean mot stensätra!!!!!!!!!! :D och på torsdag är det match med fyran!!, ÄNTLIGEN MATCHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kom ut nu då lillbebben, vi alla längtar efter dig! Du är älskad redan nu :)<3

Stranger

hur ska vi någonsin kunna bli accepterade när grannländerna tycker att det är ett brott att tala gott om homosexuella...

Ny lag i Litauen

Litauen tiger ihjäl homosexualitet.

En ny morallag förbjuder att man pratar positivt om bögar.

- Känns som att vi kastats tillbaka till 30-talet, säger Lars Gårdfeldt, präst och gayaktivist.

Vårt grannland i öst kan bryta mot de mänskliga rättigheterna när parlamentet i går röstade genom en ny morallag.

Den förbjuder bland annat spridandet av positiv information om homo-, trans- och bisexualitet i landet.

- Den frånsäger homosexuella deras mänskliga rättigheter, säger Lars Gårdfeldt.

- Litauens parlament säger i princip till folket att här har ni en grupp att rikta ert hat mot.

"Skandal"

Syftet är skydda barn från information som kan vara "skadlig för deras utveckling".

I lagtexten står att "positiva beskrivningar av homosexuella relationer kan orsaka negativa konsekvenser för den fysiska och mentala, och framför allt, moraliska utvecklingen hos minderåriga".

- Det är mycket alarmerande att ett land i vår närhet gör så här. Det är skandal om övriga EU-länder inte gemensamt agerar mot den här lagen, säger Lars Gårdfeldt.

- Sverige som ordförandeland borde ta ett allvarligt samtal med Litauen.

Första mars 2010 väntas lagen börja gälla. Då blir det också förbjudet att offentligt tala gott om dåliga matvanor, hypnos och lotteri.

"En mörk dag"

Beslutet har mötts av massiv internationell kritik. Amnesty säger att lagen är en risk för barn som redan råkar illa ut och RFSU i Sverige kallar det för en mörk dag för Litauen.

Lagen röstades igenom med 80 av 140 röster.


Feel it

vafan gör jag för jävla fel. varför får jag inte spela fotbollsmatcher. säg till mig direkt ist att jag suger. "jag vill inte förstöra ditt självförtroende" nej jävlar nej, det blir ju skitbra när jag inte får spela. fan åkte jag hem från semestern för.

ta mig tillbaka till förra sommaren, tror fan att typ allt var bättre då.

I rule the night

ja som ni märker så har jag ingen blogglust, men jag säger inte at tjag ska sluta blogga för det. för rätt som det är så dyker det vell upp ett inlägg, precis som idag. Fast å andra sidan är det vell ingen som saknar mina inlägg heller iofs :p

det har iaf hänt en hel massa sen vi sågs senast, dock vet jag inte när det var så jag kan inte säga vad som hänt, hah!

älskar att sommaren is back iaf!

RSS 2.0