I'm so lonesome I could cry

Partypinglorna ett och två ;)


Haha :D Men jag älskar er för det brudar:)

Get me started

Alltså helt seriöst, fan vad tråkigt det är att sitta vid datorn, efter typ tio minuter känner jag mig sjukt uttråkad framför dataskärmen, vad är det som har hänt? jag måste få någonting att göra om dagarna, och det är NU! Ska till AF på fredag och disskutera lite, jag håller tummarna, gör det ni med!

Falling apart

Gårdagen var så fruktansvärt trevlig så jag måste få skryta om den! Carro fick ännu ett av sina pengaslösaryck så hon drog iväg och köpte ps2 och gh5, så senare under kvällen var vi ett gäng som drog dit och spelade och drack lite, mycket trevligt och jag håller tummarna för flera liknande kvällar:)

Buhuhuhuhuhu

Vi hade ju sita fotbollsmatachen för i år idag, sug på det!! Men vi avslutade iaf med en bra insats från samtliga, tyvärr så förlorade vi dock, även fast det var bra väntat med tanke på att vi mötte Valbo! Kändes inte så lovande när man kom till samlingen imorse direkt, vi hade åtta spelare, weehoo... Tack och lov så fick vi ihop 12 spelade till slut ändå, matchen slutade 3-0, fast det borde ha blivit 5-0 eftersom två av mina räddningar var bollen redan inne på ;) frågan är om det faktiskt inte var tre dessutom :P Nä men bra spelat idag tjejer (Y)

Nu är det bara att tagga till nästa säsong! Fast först taggar jag faktiskt till tidningscupen, den brukar vara rolig:D

Vad njuter du mest av?

Kul att ingen har kommenterat min nya desgin:'(

Är inte den här statistiken lite pinsam? Att folk njuter mer av att gå på toa, prata med vänner, utomhusaktiviteter eller annat MER än att ha SEX!? Herregud, deras sexpartners måste ju vara bra värdelösa;)


Ny design

Denna gången är designen utav mig, den ni ;) Vissa vänner får inte vara med, jag vet, men jag tyckte inte jag kunde ha hur många bilder som helst, så känn er inte utanför nu :p

ikväll är det fotbollsträning, och aa jag har nog aldrig varit mindre tagg på den, kan bero på att jag vet att i stort sett hela träningen kommer gå åt till att skälla ut oss över matchen i söndags..

Because you live


Måste få visa hur söt min gulleplutt blev i kläderna han fick av mig:)<3

Dreaming

I am dreaming, I'm believing
You can save my soul
I can still see you here with me
Nothing matters more

Dreaming I'm dreaming
I'm dreaming of you
The good times, the bad times
The bright and the blue
We had it all
But we lost it somehow
I want to come back now

Dreaming I'm dreaming
Forever of you
Lost here without you
Don't know what to do
My heart is broken
My head 'gainst the wall
There's no one to catch my fall

We are flying, I'm denying
Can't believe you're gone
I can't grasp it, memories flashes
What did I do wrong

Dreaming I'm dreaming
I'm dreaming of you
The good times, the bad times
The bright and the blue
We had it all
But we lost it somehow
I want to come back now

Dreaming I'm dreaming
Forever of you
Lost here without you
Don't know what to do
My heart is broken
My head 'gainst the wall
There's no one to catch my fall

There is a power my soul can't deny
It's pulling me back towards the light
My heart beat goes crazy whenever you're there
I want you, I need you tonight

Dreaming I'm dreaming
I'm dreaming of you
The good times, the bad times
The bright and the blue
We had it all
But we lost it somehow
I want to come back now

Dreaming I'm dreaming
Forever of you
Lost here without you
Don't know what to do
My heart is broken
My head 'gainst the wall
There's no one to catch my fall

(Dreaming I'm dreaming)
(I'm dreaming of you)
I'm dreaming of you
(The good times, the bad times)
(The bright and the blue) ohh
We had it all
But we lost it somehow
I want to come back now

My heart is broken
My head 'gainst the wall
There's no one to catch my fall

(Dreaming, I'm dreaming, I'm dreaming)
(I'm dreaming, I'm dreaming...)


Sååååååå braaa :D


Listen

jadu jag sitter hemma hos sarah pch carro jag, vi sitter här med en varsinn dator i varsinna knän, haha sociala vi är med varann måste jag säga;)

Eftersom min sträckning aldrig ger sig så tränade jag inte idag, dom hade varit fem stycken på träningen, så dom hade inte snackat om matchen idag utan det ska dom göra på torsdag, tummen upp eller nå liknande....

Idioter, det är något det finns gott om

tittade just på Tyra Banks show, det handlade om samkönade äktenskap, för mig är det världens absolut självklaraste sak att två tjejer eller två killar ska få gifta sig med varann. jag ser inte problemet i det hela, detta säger jag inte för att jag själv är gay, innan jag hade erkänt det för mig själv så tyckte jag redan då att det var vell inge fel med det.

Men på något jävla vis är det inte lika självklart för alla, de satt tre idioter i studion som påpekade gång på gång att sin läggning, det är något man VÄLJER! Jag tror inte en enda jävel skulle VÄLJA att bli HATAD världen över. Det finns många föräldrar som inte accepterar sina barn för att dom är hbt, vafan get over it var stolt över att du har ett barn. dom som misshandlar sina barn för att dom är hbt, ja det finns inte ord för vad jag vill göra med dom.

Det fanns en kille i publiken som var bög, och han fick till sitt tal så jävla bra så det var fan inte sant. Det satt en jävla troende människofan där som satt och berättade hur fel det var och att man väljer att var hbt. Men det han sa till denna troende människa var något i stil med, du är inte troende för då skulle du inte hata mig, är man troende så hatar man inte någon. En stor jävla tummen upp till honom!

nu är jag så jävla förbannad så jag vet fan inte vad jag ska skriva längre, mitt liv är inte världens lättaste på grund av min läggning, men jag försöker göra det bästa jag kan av situationen, ni där ute som är HBT, stå på er, våga visa vem ni är. Nån jävla gång måste vell detta hat ha en vändning, jag är glad över att jag inte levde förr i tiden, då hade jag vell blivit stenad till döds eller något liknande.

och du som är så korkad så du läser min blogg när du skrivit om och om igen hur mkt du inte tkr vi borde få finnas, jag fattar inte vad fan du tänker med, gå och dö!


Wannabe

kuknatt.
kukmatch.
kukdator.
kukmsn.
kukfacebook.

Old

jag har sökt ett jobb nu, eller aa fyra jobb egentligen eftersom man lärde ge fyra alternativ, vi får vell se om det leder någon vart.

Gullbarnsinlägget :)


Liam är så söööt :)<3

Och den här lilla gobiten, ja hon fyller två år idag så ett stort grattis till henne:) Det enda hon önskade sig var bullar också, haha :)

The set up

haha yees jag blev just inringd till att spela korpen ikväll, haha ;) Hade dock inte en tanke på att det är ändrade dagar med fotbollen så jag missar ju då alltså fotbollsträningen idag... mindre kul..

nej nu ska jag ta och röra på fläsket och fan ta och städa lite, jag ska ju tydligen putsa mitt egna fönster också, suck! jag som tyckte det räckte med alla fönster jag putsade igår..

Tell him

jag kanske ska berätta för er där ute att mellan mig och Lillebroor Jr är nu allting bra. Jag träffade henne för någon dag sen och pratade igenom allting, det var så skönt att prata ut om allt mellan oss och inse att det blev bra, det roliga var att vi kunde stå öga mot öga och säga till varann att vi älskar varann. För er som inte vet så är det absolut inte dom jag och elin är:p Nä men aa det var vell egentligen bara det jag ville säga tror jag :p

och åh justja, det är bra mellan mig och lillen med :P

Ängel från det blå

Idag var vi till jimmy och firade honom, det var trevligt att träffa alla i släkten igen:)

Resten av kvällen har jag i princip bara lekt med photoshop och slutjusterat denna bild :)


Change

jag är ensam hemma, minns ni då när man var liten, då mamma och pappa alltid hyrde en film, köpte läsk, godis och chips och sånt när man skulle vara ensam hemma? hur mysigt var inte det egentligen då. visst, läsk, godis och chips är inget jag vill ha heller men lite frukt vore ju iaf gott! :D

mor och far är ju iaf på 120 års fest, 3x40. jag har haft så jääävla trist idag så det finns inte ord för det..

hade match imorse iaf, den vann vi med 3-1, så jävla viktigt! Jävla skit på målet dom gjorde efter typ en minut också, men frilägen är ju inte direkt världens enklaste grej som målvakt alltså.. jag och Hugosson ska bilda klubb kom jag fram till under matchen, vi är kung på att sega ;) Fattar inte hur inget lag inte kan gå på en målvakt som bara står med bollen vid fötterna, jag menar jag får ju stå så så länge jag vill ju :p


Liam älskling, jag saknar dig<3

HAHAHAHAHAHAHAHA :D


Going wrong

Hej hej hallå, det känns som tt det var ett tag sedan senast, men så var det ju faktiskt inte för jag bloggade i lördags. och vad är anledningen till att jag skriver ett inlägg nu? ja jag vet faktiskt inte, jag kände att jag behövde prata av mig, men jag vet liksom inte vad jag ska skriva.

allting i mitt liv kör ihop sig just nu, jag måste tack nej till dömning efter dömning, det suger jag behöver verkligen pengarna. apropå fotboll, vi hade match med fyran, och det pinsamma är att jag som målvakt var den som var närmast att göra mål på en utspark dessutom.. vi presterade inte ett skit, iofs kan jag inte direkt påstå att det är något vi brukar göra i fyran men bättre än sådär kan vi då verkligen spela. och domaren, ja herregud vilken katastrof... imponerande faktiskt att han blåste offside på dom så många gånger som han ändå gjorde..

jag önskar jag hade pengar och en bil, för då  skulle jag åkt till nynäs på obestämd tid.

mamma mia

dom andra sjunger,då skriver jag för jag gillar int abba singstar, eller abba övht för den delen.

amanda sjunger såklart som en gud, hon slår nästan simple plan!:O och då jävlar, det ska ni veta det var ett jävla bra betyg! alltså helt ärligtnu va, amanda du sjunger fan så mkt bättre än håkan hellström! inte för att det var speciellt svårt men alltså aa :D

jag försöker att ragga hit rebecka, hon själv verkade inte så sugen dock eftersom hon inte ens vet vart vallhov ligger, haha :D

jag taggar utgången sen jag för då ska vi på lobby, jag har inte varit där sen studentskivan eller när det nu var, amanda hälsar att hon inte har varit där sedan hon flytta, haha det var ju inte direkt allt för längesedan faktiskt. haha.

jag har förbaskatt trist faktiskt så nu ska jag spela nått spel på facebook faktiskt.

pusshej vi syns på nästa galej!

Looking back over my shoulder


Liam Justin Persson, faster älskar dig<3

RSS 2.0