If we ever meet again

När datorn kraschar så kan man ofta själv laga den genom att backa tillbaka tiden och ta ett datum då datorn fungerade felfritt. Det är ungefär så jag skulle vilja göra med min kropp och hjärna, backa tillbaka till den tiden då det inte var några problem, allting var helt och man var lycklig.

På senaste tiden har jag haft väldigt dåligt med lust till allting (förlåt ni som blivit drabbade), nästan varenda sak som har varit planerad har jag gjort utan att ha haft någon lust. Nästan hela tiden vill jag bara ligga hemma i sängen och gräva ner mig i kuddarna och dra täcket över huvet och bara glo, men riktigt så funkar ju inte dagens samhälle..


Mitt lilla barn

När jag satt här på sängen och funderade över vad jag ska packa för någonting så kom jag återigen in på en tanke och nu vill jag veta om ni brukar tänka samma sak:

Ni vet att alla har ju någon som dom tycker är assnygg och typ dreglar efter? Har ni någonsin funderat över om ni är den där assnygga i någons ögon? Den där assnygga som man inte kan sluta titta på när man väl ser den, som tex i matan när man gick i skolan och man fick se den och man bara sluta tugga och blev okontaktbar eller den som man vrider nacken av sig för att få se dom där sista sekunderna?

Det är faktiskt väldigt ofta jag har tänkt så och jag kommer fan alltid fram till samma svar, Ja, jag är faktiskt den snygga i någons ögon, hur otroligt jag än tror att det är.

Så vad säger du, har du någonsin tänkt samma sak?

Resistance

Som vanligt har jag ingenting att säga, haha;)

För tillfället är jag världens största lök efter att ha städat mitt rum hela dagen, nu är det någonting läskigt, hårt och vitt man går på! Vad är det för någonting egentligen?

Skulle väldigt gärna ta mig en duscha nu men det känns mer än onödigt eftersom det är träning om lite mindre än en timme, och för första gången på länge kan jag åka dit, nämligen dömningsfri idag, en skum känsla? Ja, det vill jag lova att det är!

Senaste dagarna har jag legat som en död fisk i soffan på baksidan och försökt ordna till hudfärgen, och joo det har vell gett lite resultat iaf. Mot kvällen har det för det mesta varit att dra iväg på dömningar :) I like it a lot!

Nä nu ska jag jag inte ta upp mer av din dyrbara tid, för nu ska jag gå och göra mig klar!

RSS 2.0