Break your heart

- Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män.
- Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan.
- Andorra har 0% arbetslöshet.
- Det finns inga svartvita kor med vita öron.
- Sperma är ett läkemedel mot finnar.
- Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover.
- 38% av jordens befolkning är homosexuella.
- Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin.
- Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska.
- Isbjörnar är vänsterhänta.
- Man nyser i en hastighet av 160km/timme.
- Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord.
- Det är omöjligt att nysa med öppna ögon.
- Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen.
- Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade.
- En ankas kvackande ekar inte.
- På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
- 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.
- Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
- Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge.
- En snigel kan sova i tre månader.
- Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.
- Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. – Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
- Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels risk att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
- Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
- Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.
- En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt.
- En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält.
- Världens längsta könshår är 1½ meter.
- Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis.
- Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kokosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör. 


Fast att de är fysiskt omöjligt att slicka sig på armbågen kan min granne bevisa att det visst är möjligt ;)


See you again

Fröken frågade lille Kalle vad han ska bli när han blir stor.
- Jag ska bli trucker, svarade Kalle.
- Vad gör en sån då?
Kalle svarade:
- På veckorna kör man scania och på helgerna går man på vilda partyn o dricker sprit o sätter på snygga brudar.
- Nä, sa fröken det där får du ta tillbaka. Du måste välja ett annat yrke.
- Jaha, sa Kalle, jag får väl bli lastbilschaufför då!
- Det lät bättre, beskriv vad en sån gör, sa fröken.
- Ja, sa kalle:
- På veckorna kör man volvo och på helgerna får man va i garaget och laga skiten, dricka billigt öl och runka!!!

Crawl

Igår festade jag, det känns som att det börjar bli någon form av vana, men snart blir vell perioden då jag inte festar på ett tag igen kan jag tro.
Men jaja det var ju inte det jag tänkte skriva utan jag tänkte mer skriva hur jävla kul jag tyckte att det var, först var jag till Emma där hon och Camilla var, vi skulle tydligen vidare på 30 års fest fick jag veta också, haha. Blev lite fundersam över hur det skulle vara eftersom jag inte kände den vi skulle till men när Camilla drog igång sin egna lek så blev det fan roligare än vad jag har haft på jag vet inte hur länge!! Det va liksom en annan form av ölspel, det slutade med att en kille lärde ställa sig upp och klia sig i arsle varje gång han skulle dricka (under HELA kvällen), en annan skulle harkla sig så fort han skulle säga något och sen skulle han gurgla ölen varje gång han drack, själv fick jag att jag skulle gå till Tess (hon som fyllde år) och säga Tack Tess varje gång jag skulle dricka sen skulle jag få jätteticks innan jag drack, det var några av reglerna. Camilla åkte på dom värsta sakerna dock, först skulle hon gå till grannen och fråga om hon fick låna toapapper av dom, för att hennes va slut och hon hade ätit laxeringsmedel eftersom hon skulle opereras idag, hon lyckades få med sig två rullar toapapper! Typ en timme senare skulle hon gå över till samma granne och fråga om hon fick låna deras toa för hon hade skitit stopp i sin egna, och tro fan att hon blir insläppt!!! Så skulle hon sitta där inne på toan och låtsas att hon va skitkass i magen och lät med munnen så det verkade som det bara rann ur henne! Vi som stod i tunneln och lyssnade på deras samtal trodde vi skulle dö när hon blev insläppt, ALLA vek sig dubbel av skratt! Och roligare blev det ju eftersom vi visste att vi inte fick garva för högt för då kunde dom höra att vi stod utanför, och självklart skrattar man ju extra mycket då. Shit alltså! :D

Fast festen hos Tess gjorde mig inte direkt skitimponerad från början för jag hann bara in genom dörren så var det en som försökte slåss med mig... Tack och lov så blev han utkastad från festen efter en stund, efter att ha druckit waaaaay to much!

Vi hade så jävla kul på festen så vi glömde bort att gå till Kharma innan det inte var nån idé i princip så istället gick vi och hämtade upp Persson som var på Mulligans med sina föräldrar (Annelie, Jens och Susanne var också där) och gick till Lobby istället, där var det den tråkigaste gången hittils för det var helt sjukt jävla mycket folk där så det kändes mer som bortkastade pengar... Dum som man var så köpte man ju cider efter cider i hopp om att det skulle bli roligare då mend det blev det ju inte direkt:p Gick ut från Lobby kvart i tre, letade desperat efter en efterfest utan att hitta någon och eftersom vi inte skulle hinna til donken gick vi istället till Jensas och käkade, mumma! Efter det så hamnade vi hemma hos Camilla och pratade lite, hon kom fram till att det var 4,5 som sov (vi var fem stycken)

Kom hem kvart i sex imorse, det blev en låååång dag igår med andra ord :p





FAAAAAN VAD SEGT, HADE SKRIVIT VÄÄÄÄÄRLDENS INLÄGG SÅ GLÖDE JAG KOPIERA INNAN JAG SKULLE PUBLICERA SÅ FÖRSVANN NÄSTAN HELA INLÄGGET!!!! En bit av det låg dock i utkasst och här har ni den delen..

18 and life

Okej jag ska vara ärlig mot er men kanske framför allt mig själv. Jag har under en längre period mått skitdåligt men har försökt att dölja det så gott som det går men nu orkar jag inte mer. Jag mår om möjligt ännu sämre och jag orkar inte längre hålla det inom mig, jag är nu i det stadiet då jag inte ens kan säga exakt vad det är som gör att jag mår skitdåligt eller vad det var som startade det hela eftersom allt har lagt sig på ett lager som blivit större och större och nu har lådorna tippat omkull. Just precis exakt sådär som jag så många gånger har lovat mig själv att jag aldrig mer ska göra om, förlåt mig sjäv och vännerna mina.

Jag vet inte till vem jag ska vända mig eftersom jag inte har en ordentlig anledning mer, just nu känner jag mig mer i vägen än vad jag har gjort på väldigt länge. Jag orkar inte ens smsa längre, ni som känner mig vet nu att något är rejält fel. Jag har alltid varit sjukt osäker på mig själv och på vilka vänner jag kan lita på och komma till osv, men nu är det en miljard gånger värre, minsta lilla grej gör mig sjukt osäker och får mig att vilja backa undan och bara gå min väg.

Natt efter natt drömmer jag marddrömmar men här om natten hade jag en inte allt för rolig marddröm, jag har inte ens berättat för någon om den natten eftersom jag inte vet vart jag ska vända mig längre. Men jag var helt förstörd i stort sett hela dagen och som tur va så var jag ensam i stort sett hela dagen också, vilket gjorde att jag inte behövde spela teater en längre stund.

Jag är i ständig fight med mig själv, "jag får inte börja gråta" det spelar ingen roll om jag är med någon eller om jag är själv, jag vägrar att gråta, nu ikväll vann dock kroppen över hjärnan och tårarna forsade utan att jag kan säga varför, JAG HATAR DET!

Många därute tror säkert att jag klarar vad som helst och att jag "hård", men egentligen är jag absolut inge hårdare eller mindre känslig än någon annan. Jag har i många år tvingat mig själv att spela "hård" och inte visa några känslor eller hur jag mår och det har vell kanske satt sina spår, vad vet jag.. 

Att jag nu är tillbaka på ruta ett, med jobb och allting gör mig inte det minsta gladare. Sjutton jobb är sökta, men med min tur blir det vell ett nej från dom alla kan jag tro..

Jag vill inte att nån ska tänka typ "oj vad synd det är om henne" eller bli sur över att jag skriver allting här istället för att prata med nån kompis, men det är just för att jag är så pass jävla osäker som jag är nu som jag väljer att skriva i bloggen istället för att vända mig till någon.

Det är vid just såna här gånger som jag är glad över att jag har bloggen kvar, för nu har jag ju iaf fått ur mig någonting i ordväg vilket jag inte hade annars, sen om någon läser eller inte är inte något jag bryr mig allt för mycket om för det är ingenting jag kommer få reda på i vilket fall som helst.

Att kramas är bland det bästa som finns och jag njuter av nästan alla kramar jag får, men när man verkligen, verkligen, verkligen behöver en kram, ja då finns det ingen annan än kudden, men det är vell lika bra det kanske så jag får ur mig lite tårar och känslor vilket jag förmodligen inte skulle fått om någon mänsklig själ fanns i närheten.

Tack för din tid...

Sista morgonen

45 saker en tjej vill men aldrig ber om;

1 . Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her your jacket.
5. Kiss her slowly.

Are you remembering this?

6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her somewhere.
10. Hangout with her and your friends together.

KEEP READING

11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back.
15. When her friends say i love her more than you, deny it. fight back and hug her tight so she cant get to her friends. it makes her feel loved.

Are you thinking of someone?

16. Play with her hair .only if she hasnt spent 382745623 hours on it .
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her shes beautiful.
20. Tell her the way you feel about her.

One last thing you need to do to show her you actually do mean it.

21. Open doors for her, walk her to her car- it makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her shes your everything – only if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her- if she denies something being wrong, it means SHE DOESNT WANT TO TALK ABOUT IT- so just hug her
24. Make her feel loved.
25-kiss her in front of OTHER girls you know!!!!*

THEY MIGHT DENY IT BUT THEY ACTUALLY LIKE
AND KINDA WANT YOU TO TICKLE THEM

26-dont lie to HER.*
27-DONT cheat on her.*
28-take her ANYWHERE she wants
29-txt messege or call her in the morning and tell her have a good day at work {or school}, and how much you MISS her.
30-be there for her when ever she needs you, & even when she doesnt need you, just be there so shell know that she can ALWAYS count on you.*

ARE YOU STILL READING THIS? YOU BETTER BECAUSE, ITS IMPORTANT

31. Hold her close when shes cold so she can hold YOU too.
32. When you are ALONE hold her close and kiss her.*
33. Kiss her on the CHEEK; (it will give her the hint that you want to kiss her).*
34 . While in the movies, put your arm around her and then she will automaticall y put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her LIGHTLY.
35. Dont EVER tell her to leave even jokingly or act like youre mad. If
shes upset, comfort her.


REMEMBER ALL THESE THINGS WHEN YOU ARE
WITH HER NEXT

36. When people DISS her, stand up for her.*
37. Look deep into her EYES and tell her you love her.*
38. Lay down under the STARS and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fing ers together while you whisper to her as she rests her eyes and listens to you .
39. When walking next to each other grab her HAND.*
40. When you hug her HOLD her in your arms as long as possible*

MAKE SURE SHE KNOWS SHES LOVED

41. Call or text her at night to wish her SWEET DREAMS*
42. COMFORT her when she cries and wipe away her tears.*
43. Take her for LONG walks at night.
44. ALWAYS Remind her how much you love her.*
45. sit on top of her and tell her how much u love her and then bend down to
her face and kiss her while sitting on her.

yo ull never know when she needs just a lil more love.

Promise me

Jävlar vad det märks fort när jag inte har suttit vid datorn en längre stund några dagar, det är ju ett helvete att hinna ikapp alla som har bloggat sönder under dagarna :O Mycket har hänt senaste tiden, bland annat så har jag varit med om mitt första polisförhör:O Den ni ;) Självklart är det inte jag som har gjort något utan jag kunde ha någon detalj dom ville höra, vilket jag iofs inte hade men det hör inte hit ;)

Nej men största anledningen till att jag gick in hit var för att lägga upp en liten lista eftersom jag vet många omkring mig som har barn och röker:

Viktiga fakta om barn och rökning:
  • En rökande mamma har svårare att komma igång med amningen och bröstmjölkens mängd minskar.
  • Bröstmjölken innehåller 3 gånger högre halt av nikotin än mammans blod. 
  • Rökning i familjen ökar risken för plötslig spädbarnsdöd.
  • Spädbarnskolik är 5-10 gånger vanligare när någon förälder röker.
  • Barn som får i sig rök får oftare luftvägsinfektioner och öroninflammationer
  • Allergier är vanligare eller blir svårare. Det gäller framför allt astma, men även eksem.
  • Tobaksrök orsakar vart 3-5:e fall av astma under förskoleåren.
  • Om en förälder röker mer än 10 cigaretter per dag fördubblas risken för astma upp till 5 års ålder.
  • Barn som utsätts för cigarettrök får sämre lungfunktion, ju mer rök desto mindre lungkapacitet
  • Rökning i omgivningen ökar risken för barnleukemi och ev också hjärntumörer hos barn och lungcancer senare i livet.
  • Rökning i omgivningen ökar risken för hjärt- och kärlsjukdom i vuxen ålder.
  • Rökning i trånga utrymmen t ex bilar ger ofta illamående och huvudvärk.
  • Om en vuxen röker 10 cigaretter/dag i hemmet "röker barnet" 150-300 cigaretter per år. (Barn får i sig 5-10% av röken).
  • 7 av 10 ungdomar röker om de har rökande föräldrar jämfört med 1 av 10 om föräldrarna inte röker.

Störig granne?

Har du en jobbig granne bredvid dig på flygplanet?

Testa det här! Hjälper garanterat!

När personen i flygsätet bredvid dig irriterar dig:

1. Ta fram din laptop

2. Öppna laptopen sakta

3. Slå på den

4. Var helt säker på att grannen följer med på vad du gör

5. Öppna Internet explorer

6. Stäng ögonen ett par minuter och titta upp mot himlen ( Lyft gärna händerna en aning)

7. Ta ett djupt andetag och öppna följande sida--> http://www.myit-media.de/the_end.html

Om inte detta hjälper vet jag inte vad som hjälper ;)


Our story

I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you


A twist in my story

alltså den här veckan, vilken jävla värdelös vecka det har varit, har sovit över varje dag, tror jag. Iofs skrattar Claes bara åt mig men ändå, det är ju inte direkt skitbra.. Jag är så jävla trött hela tiden, ingen ork till nånting, just nu ser jag fan fram emot att praktikens slut så jag får sova nått, eftersom jag på helgerna dömer fotboll och blir det en ledig dag så vaknar jag tidigt ändå så det var jääävligt längesen jag fick sova ut nu känner, jag älskar att jobba men jag tkr inte om att vara såhär jävla trött hela tiden.

I onsdags så fick jag en körning till Ljusdal, även fast jag var riktigt trött så ville jag åka och jag klarade av den utan att somna, men konstigt nog så tog hea resan 7,5 timme :O märks på tiden vilket jävla skitväderlag det var hela vägen dit..

Egentligen vill jag sova nu men det känns liksom inte som jag kan lägga mig klockan åtta på en fredag...

nästa vecka blir det en spännande vecka och man skulle kunna kalla den för "upp till bevis vecka" eftersom jag kommer vara själv hela veckan, eller aa jörgen kommer nog va där nån av dagarna men eftersom han fortfarande inte har läkt ihop ordentligt än så får han inte jobba, så aa fan Jessica visa vad du går för nu, och sluta upp med att sova över!!

RSS 2.0