Gonna do it my way

alltså seriöst vart är världen påväg... :p 10 000 meters klubben blir ju inte samma sak om det inte är ordentligt ;)


Här kan du ha sex i luften

Här kan du ha sex på flyget utan att behöva gömma dig på en flygplanstoalett. Mile High Flights är namnet på företaget i Gloucestershire, Storbritannien som lovar att ta dig till nya höjder, skriver Verdens Gang

De flesta "medlemmarna" i Mil high klubben har gjort sig förtjänta medlemskapet genom att ha sex i trånga toaletter på flyget under resans gång. Men nu är det slut på obekvämlikheter på smala utrymmen. Britten Mike Crisp har bestämt sig för att hjälpa passagerare som vill komma med i den eftertraktade klubben, skriver norska tidningen Verdens Gang.

Tre sexpaket att välja mellan

I specialutrustade små Cessna-plan är upphetsade kärlekspar de enda passagerare. Trånga säten har ersatts med madrasser och kuddar och flygtiden kan du själv välja.
"The quickie" eller en snabbis som det heter är den billigaste och kanske den snabbaste varianten av resan. Resturen varar i 40 minuter varav 20 minuter är man i luften och älskar fritt.
"The big one" turen varar i en timme och då befinner du dig i luften i 40 minuter. Beställer du "de-luxe paketet" kan du få jordgubbar och musserad vin på planet, skriver samma tidning.
Du och din kärlekspartner blir inte störda under flygningen, lovar bolaget på sin webbplats.


Kommentarer
Postat av: hanna

kul att du inte ens länkar till min blogg :( haha..

2009-07-06 @ 17:51:58
URL: http://hannaperssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0